Egyértelmű a GSXR1000 és a GSR750 amit próbára tettem. Sajnos a meló miatt el kellett jönnöm fél 12 kor. Igy 2-2 kört mentem a vasakkal. A GSXR1000 eszméletlen erős és gyári dobbal is brutál hangja van. Szerintem a nem túl jó idő is közrejátszott hogy nem voltak olyan sokan de én ennek örültem
Szerintem jó volt.
És melyiket próbáltad?
Lehetett többet is?
Orfűn tavaly előtt akkora volt a túljelentkezés hogy csak egyszer,
jó esetben kétszer lehetett menni.
Na de annál nagyobb élvezet volt a KTM Super Duke R!
Jóreggelt!
Én most indulok melózni, aki jön Orfűre a medvehagyma fesztiválra, remélem találkozunk, aki pedig motorozni megy annak szép napot kívánok és vigyázzatok magatokra!
Mára 20 fokot mondtak, használjátok ki helyettem is!:)
Megúsztuk eső nélkül. Reggel 9 kor még csak ketten voltunk
Aztán 10 után kezdtek szállingózni az emberkék. Mikor én eljöttem kb 11:40 körül addigra vagy 50-60-an mentek már legalább 1 kört. Jó volt. Főleg a Gixxer 1000
Bocsi, csak most olvasom...
nemrég értem haza, kint egész jó idő volt egészen negyed 4 ig, utána szakadó eső, jégeső 5percig, fél5 körül ált el az eső, de addig nagyon sokan voltak. Kemencés udvarba belépbe, balra haladva, a sarokba vagyok ha esetleg valaki holnap arra jár! Barna bárpult!
Remélem megúsztátok eső nélkül, mentem volna én is szívesen, de hát a meló... gondolom tudjátok miről beszélek :(
link
Ha megbízható motorra vágyna közületek valaki
Szerintem jó volt.
http://youtu.be/KfBb_eB1OOI
Lehetett többet is?
Orfűn tavaly előtt akkora volt a túljelentkezés hogy csak egyszer,
jó esetben kétszer lehetett menni.
Na de annál nagyobb élvezet volt a KTM Super Duke R!
Én most indulok melózni, aki jön Orfűre a medvehagyma fesztiválra, remélem találkozunk, aki pedig motorozni megy annak szép napot kívánok és vigyázzatok magatokra!
Mára 20 fokot mondtak, használjátok ki helyettem is!:)
Ez nálam amolyan fóbia..
Akik régebb óta ismernek tudják,
ha az eső legkisebb jele mutatkozik, én tiplizek..
És ahogy nézem 7végére mondanak némi esőt..
Megúsztuk eső nélkül. Reggel 9 kor még csak ketten voltunk
Aztán 10 után kezdtek szállingózni az emberkék. Mikor én eljöttem kb 11:40 körül addigra vagy 50-60-an mentek már legalább 1 kört. Jó volt. Főleg a Gixxer 1000
Mindenki azzal akart menni.
nemrég értem haza, kint egész jó idő volt egészen negyed 4 ig, utána szakadó eső, jégeső 5percig, fél5 körül ált el az eső, de addig nagyon sokan voltak. Kemencés udvarba belépbe, balra haladva, a sarokba vagyok ha esetleg valaki holnap arra jár! Barna bárpult!
Remélem megúsztátok eső nélkül, mentem volna én is szívesen, de hát a meló... gondolom tudjátok miről beszélek :(
Aki még nem értesült róla, Suzuki motoros nyiltnap 2013 04 13.
http://www.autoinfo.hu/enduro/...
Ha a suzuki nyílt nap után van kedvetek Orfűre gurulni, akkor keressetek meg nyugodtan, kemencés udvarban leszek, bárpulttal, jaegeres felsőben! :)