Én annyit tudok csak amit írt a Bama.hu, nem tudom ki olvasta :
Az elsődleges adatok szerint egy motorkerékpár közlekedett Pellérd irányából Görcsöny felé, amikor 41 éves vezetője a keresztespusztai elágazásnál eddig tisztázatlan okok miatt nekiütközött az előtte haladó és jobbra kanyarodási szándékát jelző személygépkocsinak. Az ütközést követően a férfi motorkerékpárjával áttért a szemben lévő sávba, ahol neki ütközött az ott közlekedő személygépkocsinak.
Nyugodjon Békében.
Látásból ismertem, én görcsönyi vagyok, Ő baksai volt.
Nem tudja valaki, hogy pontosan mi történt? Csak annyit hallottam, hogy kifordult eléjük egy autó.
Nem tudom hallottatok-e lehet nem ismertetek en igen vele motoroztam es kollegak is voltunk! Tegnap elott este Pellérd Görcsöny között volt egy motor baleset amiben meghalt a baratom Muzsek Attilanak hivtak! Rakok fel egy kepet rola hatha valaki ismerte! A parja sulyos serulest szenvedett! Nem nagyon tudom felfogni. Ugy volt hetvegen gurulunk egyet. És utana iszunk egy sört amivel tartoztam neki! Nyugodjon Bekeben!
Visszatérve a közutakra... feljelentést egyelőre nem teszünk, mert aki írta volna a papírt, beszéltem vele ma, mondta, hogy felhívta a KHT-t és azt mondták, hogy már megelőztek minket mert már volt aki betelefonált ez miatt. Elviekben letakarították az utakat...
Viszont!
Mindenkit arra kérek, ha valamerre jár motorozni és ilyen utat lát... ( ezeket ma csináltam Pécsett ) ... akkor kérem fényképezze le közelről is illetve távolról is, hogy nincs kitáblázva és küldje el nekem, adatlapomon megtalálható az e-mail címem. Képhez írja oda létszives, hogy hol készült és mikor. Ezek után felhívom a KHT-t, hogy hol és merre található ilyen útszakasz ahol takarítani kellene és ha nem csinálnak semmitse akkor megtesszük a megfelelő lépéseket!
Szerintem elég királyos volt!
Azt hogy Giovanni megitta-e azt nem tudom, de másnap kicsit kivirultabb volt a kopasz buksija, szóval lehet hogy el csipegette
Igaz, két motoros rendőr állított meg nemrég és nézték a kipufogót, rendszámtábla világítást, prizmát, gumit, rendszámtábla milyen szögben áll, még a gyári hátsó lámpába is bele kötöttek mert ledes , a kipufogó hiába szűkítős meg "e" jelzéses azt mondták hogy ők ezt a jelzést nem ismerik és hogy ez egy japán belpiacos dob ezért most csak figyelmeztetnek legközelebb viszont elveszik a forgalmit ha nem cserélem le
Én aláírok mindent de az hogy, nincs kijelezve hogy vigyázzál köcsög mert eldobod a motort, az elég bosszantó, nem lett baj hál istennek de rohadt szar érzés volt! :S
Az elsődleges adatok szerint egy motorkerékpár közlekedett Pellérd irányából Görcsöny felé, amikor 41 éves vezetője a keresztespusztai elágazásnál eddig tisztázatlan okok miatt nekiütközött az előtte haladó és jobbra kanyarodási szándékát jelző személygépkocsinak. Az ütközést követően a férfi motorkerékpárjával áttért a szemben lévő sávba, ahol neki ütközött az ott közlekedő személygépkocsinak.