A Bosch Car-ban indult az egyik reggel, meghívott egyedüli Partnerként, fékhatás mérés bemutatás másoknak és szakmázás, elmélet, majd gyakorlat.
Nagyjából 100 Partnercèggel rendelkezik a Pink motorkerékpár szerviz.
Vannak cégek, tipikusan a Bosh, ahol több állomással is jó kapcsolat van, és felnèzünk egymásra szakmailag, emberileg, együtt dolgozunk időnként.
Van, hogy elő kell venni néha a mérnöki, műszaki diplománk és tudásunk is. Ennek olykor van is eredménye. Nem csak hadonászunk vele, hogy van, hanem inkább a szakmában alkotunk, valóban TEREMTÜNK, és valóban ÖSSZETARTUNK.
Szeretem, mikor olyan közegben vagyok, amilyen emberi, és szakmai minőség illik a nevemhez.
Majd szép lassan jön a többi cégről is bemutatás, pár szó 🥰
Náluk mivel több telephelyen vagyok , külön lesz itt is- ott is , amott is egy poszt. 🙃
Köszi a délelőttöt, Srácok! 😘
FELHÍVÁS! 🏍⚠️🚨🔊🛞
Visszahívást rendeltek el a Dunlop Sportmax Roadsmart III abroncsokra 2023. 08. 21 és 10.09., valamint a 2023. 11. 13. és 11. 26. között, 120/70ZR17 M/C (58W) !!!!
Kedves Ügyfelek,
egy motoron tudom már, hogy ezen abroncs van, ha van még valaki, legyen kedves szólni, mert nincs meg fejből a 20 motorra, melyik gépen mi van, csak szólni szoktam, hogy csere, ha látok rá okot.
Ezen egy gépre is szóltam, aztán mondta is a kedves Tulaj, hogy csak 3 ezer van benne.
Mondjuk ha ma megnézem azt, úgyis ránézek mindenkiére délután.
Egyéb érintettek még:
Pirelli SCORPION TRAIL II/150/70R18 M/C 70V (2017. 01. 01 és 2024. 09. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT 150/70R18 M/C 70V (2016. 11. 30 és 2024. 06. 11. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70V (2021. 09. 1. és 2024. 05. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70W (2022. 09. 01. és 2024. 08. 31. között)
Ha valaki értintett, szóljon külön! De mint írtam, du átnézek mindenkit.
A mai világban nem vinném olyan helyre a gyermekem szakmai iskolába, ahol:
-Nincs alapvető, gyakorlatias, megfelelő oktatás egy gyakorlati képzésen.
- Erkölcsi, etikai viselkedésről hírhedt tanárok vannak.
- Nincs valódi szaktudás, és ennek átadása.
- Sokba kerül, és nem az előírt tematika van leadva.
- Trilliárd szép igéző és hívó ígéret, valóság ....?
- A problémákat képtelenek emberként szépen megoldani.
- Nem tudnak megköszönni, és értékelni semmit.
- Érdek emberek, taposnak másokon.
- Tusolgatások, és hazugságok között tengenek, még egymás felé is.
- Hírhedt viselkedésük van a megcsalásaik művészetéről.
- Bort isznak, vizet prédikálnak.
Nekem most jo, mert elvezheto. Mindig lehet valami csinn-bumm, de alapbol azt mondhatom 95% biztonsaggal, hogy 2025 junius 26. szerdan 16:20 perctol barkinek barmit megigerhtek, pl. azt, hogy talalkozok motorhaton a ceges uduloben egy motoros ooo... valakivel. A munkam amigy valtozatos, ma is majdnem megbolondultam a sok sutyeraktol, unalomra nincs okom.
Volt, amikor a kozmuvelodesben dolgoztam, egy olyan 20 evig, volt par fuvolaminosito rendezveny, kozepiskolas szinjatszo talalkozo, tajhaz szovetseg, siket-es nagyothallo amator filmszemle, ott is megtalatam, ami szorakoztatott.
Nem tudnák úgy dolgozni, hogy jajj menni kell 8 órát, ott ülni, ha tetszik, ha nem, jópofizni stb. Nagyon nem az én világom már. És igen, ha nem szereted szívből.... úgyis meglesz a böjtje.
Koltsegvetesi intezmenynel irodaban.
Jelenleg felgozzel az energtikusi munkakort toltom be, amig az idokozben erkeztt uj ember betanul, amivel kapcsolatban ketsegeim vannak sajnos.
Tokre igaz, mint ahogy az is, ha nem szereted a munkad, akkor megete a fene. A mostani al tok jol elvagyok, de tudomasul kell venni, hogy a realitasok figyelembe vetelevel kell meg velemenyt is alkotni. Szivesebben lennek alruhas Michelin csillag osztogato, meg szallodai csillag osztogato, aki munkakorikotelessegbol jarna szallodarol szallodara es minden azolgaltatasat kiprobalni, hogy a vegen hany csillagot erdemel a hely, de hat... Ez szamomra nem elerhto, ezert is nem vagyom ra. Sokan ezt nem kepesek megtenni, es egesz eletukben ugy elnek, hogy kenyszerbol mosogatnak, mert nem veszik figyelembe a realitasokat, nekik diploma kell, epitesznek tul hulyek, elmennwk kommunikacio szakra es a vegen mosogatnak. Mert ez a vege.
Nagyjából 100 Partnercèggel rendelkezik a Pink motorkerékpár szerviz.
Vannak cégek, tipikusan a Bosh, ahol több állomással is jó kapcsolat van, és felnèzünk egymásra szakmailag, emberileg, együtt dolgozunk időnként.
Van, hogy elő kell venni néha a mérnöki, műszaki diplománk és tudásunk is. Ennek olykor van is eredménye. Nem csak hadonászunk vele, hogy van, hanem inkább a szakmában alkotunk, valóban TEREMTÜNK, és valóban ÖSSZETARTUNK.
Szeretem, mikor olyan közegben vagyok, amilyen emberi, és szakmai minőség illik a nevemhez.
Majd szép lassan jön a többi cégről is bemutatás, pár szó 🥰
Náluk mivel több telephelyen vagyok , külön lesz itt is- ott is , amott is egy poszt. 🙃
Köszi a délelőttöt, Srácok! 😘
Visszahívást rendeltek el a Dunlop Sportmax Roadsmart III abroncsokra 2023. 08. 21 és 10.09., valamint a 2023. 11. 13. és 11. 26. között, 120/70ZR17 M/C (58W) !!!!
Kedves Ügyfelek,
egy motoron tudom már, hogy ezen abroncs van, ha van még valaki, legyen kedves szólni, mert nincs meg fejből a 20 motorra, melyik gépen mi van, csak szólni szoktam, hogy csere, ha látok rá okot.
Ezen egy gépre is szóltam, aztán mondta is a kedves Tulaj, hogy csak 3 ezer van benne.
Mondjuk ha ma megnézem azt, úgyis ránézek mindenkiére délután.
Egyéb érintettek még:
Pirelli SCORPION TRAIL II/150/70R18 M/C 70V (2017. 01. 01 és 2024. 09. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT 150/70R18 M/C 70V (2016. 11. 30 és 2024. 06. 11. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70V (2021. 09. 1. és 2024. 05. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70W (2022. 09. 01. és 2024. 08. 31. között)
Ha valaki értintett, szóljon külön! De mint írtam, du átnézek mindenkit.
-Nincs alapvető, gyakorlatias, megfelelő oktatás egy gyakorlati képzésen.
- Erkölcsi, etikai viselkedésről hírhedt tanárok vannak.
- Nincs valódi szaktudás, és ennek átadása.
- Sokba kerül, és nem az előírt tematika van leadva.
- Trilliárd szép igéző és hívó ígéret, valóság ....?
- A problémákat képtelenek emberként szépen megoldani.
- Nem tudnak megköszönni, és értékelni semmit.
- Érdek emberek, taposnak másokon.
- Tusolgatások, és hazugságok között tengenek, még egymás felé is.
- Hírhedt viselkedésük van a megcsalásaik művészetéről.
- Bort isznak, vizet prédikálnak.
Volt, amikor a kozmuvelodesben dolgoztam, egy olyan 20 evig, volt par fuvolaminosito rendezveny, kozepiskolas szinjatszo talalkozo, tajhaz szovetseg, siket-es nagyothallo amator filmszemle, ott is megtalatam, ami szorakoztatott.
Jelenleg felgozzel az energtikusi munkakort toltom be, amig az idokozben erkeztt uj ember betanul, amivel kapcsolatban ketsegeim vannak sajnos.
Ára: 35 ezer Ft + posta