Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfőn este értem haza 😊
😊😍
Most?
A Bosch Car-ban indult az egyik reggel, meghívott egyedüli Partnerként, fékhatás mérés bemutatás másoknak és szakmázás, elmélet, majd gyakorlat.
Nagyjából 100 Partnercèggel rendelkezik a Pink motorkerékpár szerviz.
Vannak cégek, tipikusan a Bosh, ahol több állomással is jó kapcsolat van, és felnèzünk egymásra szakmailag, emberileg, együtt dolgozunk időnként.
Van, hogy elő kell venni néha a mérnöki, műszaki diplománk és tudásunk is. Ennek olykor van is eredménye. Nem csak hadonászunk vele, hogy van, hanem inkább a szakmában alkotunk, valóban TEREMTÜNK, és valóban ÖSSZETARTUNK.
Szeretem, mikor olyan közegben vagyok, amilyen emberi, és szakmai minőség illik a nevemhez.
Majd szép lassan jön a többi cégről is bemutatás, pár szó 🥰
Náluk mivel több telephelyen vagyok , külön lesz itt is- ott is , amott is egy poszt. 🙃
Köszi a délelőttöt, Srácok! 😘
FELHÍVÁS! 🏍⚠️🚨🔊🛞
Visszahívást rendeltek el a Dunlop Sportmax Roadsmart III abroncsokra 2023. 08. 21 és 10.09., valamint a 2023. 11. 13. és 11. 26. között, 120/70ZR17 M/C (58W) !!!!
Kedves Ügyfelek,
egy motoron tudom már, hogy ezen abroncs van, ha van még valaki, legyen kedves szólni, mert nincs meg fejből a 20 motorra, melyik gépen mi van, csak szólni szoktam, hogy csere, ha látok rá okot.
Ezen egy gépre is szóltam, aztán mondta is a kedves Tulaj, hogy csak 3 ezer van benne.
Mondjuk ha ma megnézem azt, úgyis ránézek mindenkiére délután.
Egyéb érintettek még:
Pirelli SCORPION TRAIL II/150/70R18 M/C 70V (2017. 01. 01 és 2024. 09. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT 150/70R18 M/C 70V (2016. 11. 30 és 2024. 06. 11. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70V (2021. 09. 1. és 2024. 05. 30. között)
Metzeler TOURANCE NEXT II 150/70R18 M/C 70W (2022. 09. 01. és 2024. 08. 31. között)
Ha valaki értintett, szóljon külön! De mint írtam, du átnézek mindenkit.
A mai világban nem vinném olyan helyre a gyermekem szakmai iskolába, ahol:
-Nincs alapvető, gyakorlatias, megfelelő oktatás egy gyakorlati képzésen.
- Erkölcsi, etikai viselkedésről hírhedt tanárok vannak.
- Nincs valódi szaktudás, és ennek átadása.
- Sokba kerül, és nem az előírt tematika van leadva.
- Trilliárd szép igéző és hívó ígéret, valóság ....?
- A problémákat képtelenek emberként szépen megoldani.
- Nem tudnak megköszönni, és értékelni semmit.
- Érdek emberek, taposnak másokon.
- Tusolgatások, és hazugságok között tengenek, még egymás felé is.
- Hírhedt viselkedésük van a megcsalásaik művészetéről.
- Bort isznak, vizet prédikálnak.
Ajándékba kaptam. Köszönöm. 🙂
Jó reggelt, van itt olyan, aki megveszi, berendelte az új CBR600RR-t? 🙂
Nagyjából hasonlóan érzek. 🙂
En mar elvesztettem a hitemt az emberekben, tisztelt a kivetelnek
Nekem most jo, mert elvezheto. Mindig lehet valami csinn-bumm, de alapbol azt mondhatom 95% biztonsaggal, hogy 2025 junius 26. szerdan 16:20 perctol barkinek barmit megigerhtek, pl. azt, hogy talalkozok motorhaton a ceges uduloben egy motoros ooo... valakivel. A munkam amigy valtozatos, ma is majdnem megbolondultam a sok sutyeraktol, unalomra nincs okom.
Volt, amikor a kozmuvelodesben dolgoztam, egy olyan 20 evig, volt par fuvolaminosito rendezveny, kozepiskolas szinjatszo talalkozo, tajhaz szovetseg, siket-es nagyothallo amator filmszemle, ott is megtalatam, ami szorakoztatott.
Nehéz jó alkalmazottat találni is, igen.
Nem tudnák úgy dolgozni, hogy jajj menni kell 8 órát, ott ülni, ha tetszik, ha nem, jópofizni stb. Nagyon nem az én világom már. És igen, ha nem szereted szívből.... úgyis meglesz a böjtje.
Koltsegvetesi intezmenynel irodaban.
Jelenleg felgozzel az energtikusi munkakort toltom be, amig az idokozben erkeztt uj ember betanul, amivel kapcsolatban ketsegeim vannak sajnos.
E modell
Ára: 35 ezer Ft + posta
Mit dolgozol, ha szabad tudni? :)
Tokre igaz, mint ahogy az is, ha nem szereted a munkad, akkor megete a fene. A mostani al tok jol elvagyok, de tudomasul kell venni, hogy a realitasok figyelembe vetelevel kell meg velemenyt is alkotni. Szivesebben lennek alruhas Michelin csillag osztogato, meg szallodai csillag osztogato, aki munkakorikotelessegbol jarna szallodarol szallodara es minden azolgaltatasat kiprobalni, hogy a vegen hany csillagot erdemel a hely, de hat... Ez szamomra nem elerhto, ezert is nem vagyom ra. Sokan ezt nem kepesek megtenni, es egesz eletukben ugy elnek, hogy kenyszerbol mosogatnak, mert nem veszik figyelembe a realitasokat, nekik diploma kell, epitesznek tul hulyek, elmennwk kommunikacio szakra es a vegen mosogatnak. Mert ez a vege.