Nekem a sisak tetejen van. Van a csomagban olyan nagyon eros ontapados talp ami koveti a sisak gorbuletet. Amikor a sisak oldalan van akkor szeles latoszognel tul sok latszik a sisakbol.
Sziasztok. Gitup Git2-vel valakinek tapasztalat? Ebben van képstabilizátor is, mennyire hatékonyan dolgozik? Esetleg 30-40 ezres keret körül tudnátok ajánlani ilyen paraméterekkel mint ez a kamea mást is? Nem használnám olyan sokszor szerintem, hogy megérje beruháznom ez Gopro-ra.
Sziasztok! Hamarosan megérkezik a GoPro 5 kamerák. Ez az első kamerám, krosszozashoz szeretném használni. A kérdésem az lenne, h véleményetek szerint a sisakon hová érdemes felszerelni. Fontos a véleményetek mivel nekem meg soha nem volt akciokameram. Igazából a felrogzites módját sem tudom, de gondolom a csomagban benne lesz. Szóval több rögzítési formát láttam már, talán a sisak tetején adta a legjobb képet és esesnel is itt a legkisebb az esélye a kamera toresenek. Köszi a segítséget előre is.
Erre a szezonra még több mount-al és egy 3 tengelyes giroszkópos tartóval készülök, bízom benne lesz sok lehetőséget nyúzni és jó kis videókat összedobni.
A Lamax X2 meglepően jó kis kamera. Tavaly nyáron a Tcom-ban sózták rám, gondoltam, jó lesz a gyereknek. Aztán dobozban maradt vagy félévig.
Januárban előkaptam, megdöbbentem a tudásán, meg a mellékelt kiegészítők mennyiségén, amúgy pici erőltetéssel gopro kompatibilis (erőltetni csak a pontatlanabb kidolgozás miatt kell néha). Maga a kamera és a tok elsőrangú kivitel, a képe is meglepően jó, pedig esti, szürkületes fényben készült a felvétel vele.
Úgyhogy a gyerek nem kapta meg végül...
Na úgy kinéz a csájnából rendelt kemera nem jön meg, még ki is b@szták az oldalról az eladot. (ebay) Na mondom akkor rendelek kici-óccót itthon legalább lesz rá 24hó gari is. Ő lett a kiszemelt, remélem nem lesz nagyon gagyi. http://www.techaddikt.hu/teszt...
Most azon gondolkodtam, hogy Ausztriában csináltam-e már onboard videót, de az igazság az, hogy csak a Grossglockner útra lett felszerelve a fizetőkapunál.
Bár timelapse felvételt már csináltam autóból Bp-Hintertux útvonalon, de senki sem szólt miatta...
Szerintem inkább a nagykövetségen érdeklődj, ott biztodan hiteles infót kapsz. Az osztrák rendőr sem fog elengedni, merafórumonaszontáklehetkamerázni alapon.
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg,hogy szlovéniában mennyire harapnak a sisak+gopro használatért? Nemsokára megyünk 4 napra és érdekelne,hogy lesz-e lehetőségem végig kamerázni a túrát!Előre is köszönöm!
el kell olvasni a torrent hozzászólásokat, ha van 50 ember akinek sikerült jó esélyel menni fog
de ha 10ből 3-4 kínlódik akkor átlag ember meg se próbálja mert csak az ideget nyeli...ahol már 10-12 lépésből áll az okosítás gyorsan el lehet rontani
érdemesebb régebbi (akár 1-2 éves) progikat leszedni ott lényegesebben több ember tesztelte
túl bonyolultat tényleg nem nagyon érdemes használni hobbi célra mert csak mindig elfelejti az ember a kezelését a "holtszezonban"
Igazából mindegy, a Vegas és a Premier is túl jó egy átlagos onboard movie készítéséhez. A legtöbbször a Windows MovieMaker is bőséggel elegendő lenne, ráadásul ingyen, de persze, ha lehet, dolgozz valami jobb progival (én munkámból adódóan az AVID-et használom saját célra is).
Sajna a programok többsége fizetős, ráadásul nem is az olcsóbb fajta, némelyik licence több 100ezres tétel is lehet.
Ezért javasolják a torrentboltos beszerzést, de sajna az utóbbi időben elég sok rosszul crackelt verzióba futottam bele, úgyhogy nagyon meg kell nézni, hogy mit töltesz le.
A youtube-on találsz bőven oktatófilmeket Premierhez és Vegashoz is, magyarul is, ha lehet, olyat keress, ahol lépésről lépésre lehet haladni, mert egy videóvágó program megtanulása nem félórás móka.
Azzal nincs is baj hogy mit találok a neten de mind fizetős. Kipróbálni meg hogy. Nem mindig van próba verzió. Meg időm sincs próbálgatni. Ezért kérdeztem hogy melyiket szeretitek és akkor arra állok rá. Bízom bennetek. Szal most a Vegas vagy amit ini írt. Megnezem hogy azt hogy érem el.
az adobe premier(pro) sokkal egyszerűbb mint a sony vegas, a gyerek szerit a vegas kicsit gépigényesebb is
én régen a pinnacle studio-t szerettem a legjobban, de már nem szerkesztek vagy 10 éve
Segitsetek mar valami jo video szerkesztovel. Semmit nem talalok a neten ill amit talalok az horribilis osszegert Ill nem is az a baj hogy draga hanem hogy esetleg amit megveszek nem lesz jo nekem. Volt itt szo holliwood studio meg gopro studiorol is. A gopro pl nem megy a gepemen hianyoznak funkciok es tele a tokom vele.
Szal ki tudna nekem ajanlani valami jo szoftvert.
Én GoPro Hero4 Session-el és Sony Vegas-al "dolgozom"
http://youtu.be/cVhY8cldpso
Erre a szezonra még több mount-al és egy 3 tengelyes giroszkópos tartóval készülök, bízom benne lesz sok lehetőséget nyúzni és jó kis videókat összedobni.
Januárban előkaptam, megdöbbentem a tudásán, meg a mellékelt kiegészítők mennyiségén, amúgy pici erőltetéssel gopro kompatibilis (erőltetni csak a pontatlanabb kidolgozás miatt kell néha). Maga a kamera és a tok elsőrangú kivitel, a képe is meglepően jó, pedig esti, szürkületes fényben készült a felvétel vele.
Úgyhogy a gyerek nem kapta meg végül...
http://www.techaddikt.hu/teszt...
http://youtu.be/DjOrAmmCziQ
Bár timelapse felvételt már csináltam autóból Bp-Hintertux útvonalon, de senki sem szólt miatta...
http://budimpesta.veleposlanis...
Valaki tudja esetleg,hogy szlovéniában mennyire harapnak a sisak+gopro használatért? Nemsokára megyünk 4 napra és érdekelne,hogy lesz-e lehetőségem végig kamerázni a túrát!Előre is köszönöm!
de ha 10ből 3-4 kínlódik akkor átlag ember meg se próbálja mert csak az ideget nyeli...ahol már 10-12 lépésből áll az okosítás gyorsan el lehet rontani
érdemesebb régebbi (akár 1-2 éves) progikat leszedni ott lényegesebben több ember tesztelte
túl bonyolultat tényleg nem nagyon érdemes használni hobbi célra mert csak mindig elfelejti az ember a kezelését a "holtszezonban"
Sajna a programok többsége fizetős, ráadásul nem is az olcsóbb fajta, némelyik licence több 100ezres tétel is lehet.
Ezért javasolják a torrentboltos beszerzést, de sajna az utóbbi időben elég sok rosszul crackelt verzióba futottam bele, úgyhogy nagyon meg kell nézni, hogy mit töltesz le.
A youtube-on találsz bőven oktatófilmeket Premierhez és Vegashoz is, magyarul is, ha lehet, olyat keress, ahol lépésről lépésre lehet haladni, mert egy videóvágó program megtanulása nem félórás móka.
én régen a pinnacle studio-t szerettem a legjobban, de már nem szerkesztek vagy 10 éve
Szal ki tudna nekem ajanlani valami jo szoftvert.
Na ha megjön majd az 4K SJ8000 kiderül milyen...
https://prohardver.hu/tema/olc...