Aki szabadnak született, annak a nyeregben a helye....és Csokonyavisontán!
Országos Motoros Relax napok március 25-28 és április 22-25 között Csokonyavisontán a Relax Thermál Villaparkban.
4 nap/ 3 éjszaka reggelivel 2 főre 24.900 Ft.
Nyugodt környezet a motorosoknak, biztonságos hely a motoroknak, szombaton motorszépségverseny, majd motoráldás után felvonulással egybekötött rövid túra. A legszebb motor tulajdonosának Relax meglepetés!
Ha igazi motoros vagy...ezt ne hagyd ki!
A Relax Thermál Villapark, a feltöltődés (pihenés) szigete, hazánk egyik legjobb gyógyvizű termálfürdőjének tőszomszédságában, páratlan természeti környezetben fekszik.
A 8 különleges kialakítású apartman ház 64 igényes berendezésű, külön bejáratú szobája, egész évben zavartalan pihenést ígér mindenkinek, aki felüdülést keres a fáradságos hétköznapok után.
Wellness részlegünkben a finn szauna, az infra szauna és a jakuzzi a testi, lelki megújulás és a felfrissülés természetes helyszíne, amely a szállóvendégek részére díjmentes.
Bárban biliárd, darts, ingyenes használata várja a vendégeket.
hát lehet tényleg az kéne az országnak... csak mikor elmész motorozni este nem örülnél te sem annak ha egy csapat kaszával meg mittoménmivel felfegyverkezett c**ány jönne épp veled szemben megboszulni hogy elvették a segííííílyt
ezért mondtam hogy nem hirtelen változás kéne..
Szlovákba szépen lassan csinálták és eredményes lett.. itt is úgy kéne....
Ez a retek MSZP behozta ezt a szuperbruttósítást azt mondták hogy milyen jó lessz majd nekünk többet fogunk 5000Ftal keresni erre95000 helyett kaptam 82000et.Ésa cégnél indenki.Én biztos ,hogy a Jobbikra fogok szavazni
Doky,itt a púder már nem segít!
Szerintem van annyi elképzelésük,mint bármelyik másik pártnak a vezetéssel kapcsolatban!
Egyébként meg annyi az az egész,hogy hozni kell néhány jó törvényt és jogszabályt,és azt betartatni az arra illetékes szervekkel.Nagyjából ennyi kell egy ország idegen érdekektől mentes irányításához!
Egyik politikus sem volt még a világban egy Einstein,mégis voltak,vannak jól működő országok.A józan paraszt ész bőven elég hozzá!
Kőkemény következmények?
Az ország lakosságának nagyobbik része már jó ideje kőkemény szarban van,most illő lenne azoknak a nyakába önteni a nagyját,akik miatt ez az állapot kialakulhatott!(politikusok,különböző vezetők,és a retkes cigányok!)
És az úgymond ok nélkül szenvedő társadalmi réteg nadrágszíján engedni néhány foknyit!
egyetértek velük de sztem gőzük nincs hogy kell egy országot vezetni...
és nem hirtelen változások kellenek... szép lassan kell elvenni a segélyt stb... ha gyorsan akarnak nagy változásokat annak kőkemény következményei lesznek...
Országos Motoros Relax napok március 25-28 és április 22-25 között Csokonyavisontán a Relax Thermál Villaparkban.
4 nap/ 3 éjszaka reggelivel 2 főre 24.900 Ft.
Nyugodt környezet a motorosoknak, biztonságos hely a motoroknak, szombaton motorszépségverseny, majd motoráldás után felvonulással egybekötött rövid túra. A legszebb motor tulajdonosának Relax meglepetés!
Ha igazi motoros vagy...ezt ne hagyd ki!
A Relax Thermál Villapark, a feltöltődés (pihenés) szigete, hazánk egyik legjobb gyógyvizű termálfürdőjének tőszomszédságában, páratlan természeti környezetben fekszik.
A 8 különleges kialakítású apartman ház 64 igényes berendezésű, külön bejáratú szobája, egész évben zavartalan pihenést ígér mindenkinek, aki felüdülést keres a fáradságos hétköznapok után.
Wellness részlegünkben a finn szauna, az infra szauna és a jakuzzi a testi, lelki megújulás és a felfrissülés természetes helyszíne, amely a szállóvendégek részére díjmentes.
Bárban biliárd, darts, ingyenes használata várja a vendégeket.