Micsodaaaaa,a leghálásabb dolog egy jó se..ű,jó me..ű csúnya csajt döngetni! Odaadó és szorgos......... Mig egy szépnek hamarabb ráunsz a flegma fejére mintsem hogy.......
Az más dolog, hogy én sem vennék nyugodt szívvel olyat Persze, a ronda lányokat is van aki döngesse Ezzel arra célzok, hogy minden eladható aminek két kereke van
Hát nem tudom,nekem nincs olyan indok amiért azt vennék. Olyan mont az örök lakás-örök motor,na nem a tartóssága miatt,szerintem!Pl Elég eladni,örökké a tied! Ezt az előbb arra irtam ha v.ki olyat vesz,tudja rá,ne magyarázkodjon folyton!
Még a Hyosunggal nincs is komolyabb baj. Elég komoly bolt és szervízhálózata van magyarországon, normális importőrrel. Azt hiszem 6 éve van az itthoni piacon és nem igazán lehet(ett) (túl) rosszat hallani róla.
Én értelek titeket, meg minden tiszteletem a CBr-s srác iránt akit Isten nyugasztaljon, de egyvalamit nem értek... Mi még mindig úgy megyünk túrázni mint az állat Mintha sietnénk valahova(persze egyenesben) Jólvanaz motoros tudósok csak maradjuk vidámak ebben az évben és senki se balesetezzen! Ja és lillafüred powa!
nem lesz attól senki kevesebb ha valaki jobban megy tőle..
én féltem a szaros életem .. az sosem zavart ha motoros ment el mellettem... az már régen rosz ha a motorostársadalom a rvalizálásról szól.. de szerencsére nem igy van ! és ennek nagyon örülök !
alapjárat 2000 berugókar....
lehet lecserélem a két Hondám ilyenre
nem tud valaki valami fasza dobot a z750re? használt v akármi..
És motormárkák említése nélkül!
na megek asszem a pohár máélyére nézek
(itt szemez velem a szeptemberben kapott pezsgő )
én féltem a szaros életem .. az sosem zavart ha motoros ment el mellettem... az már régen rosz ha a motorostársadalom a rvalizálásról szól.. de szerencsére nem igy van ! és ennek nagyon örülök !