Na itt van Ő is!
Miért,egy Gixer ezerre nem lehet százon kétszázat ráverni?
Dehogynem!
Pl. én ülök a Gixeren,és Kéki Levi a 12-esen.Ennyi!
Azért mert valakinek gyors motorja van,egyszer sem biztos,hogy gyorsan is tud vele menni!
Azért tegyük már hozzá azt is,hogy bár a ZX-es gyerek most szépen körbe lett motorozva,de azért ő is jól terelgette a vaddisznaját!Szerintem minket ő is szépen körbemotorozna!
Szerintem meg kár is ezen vitatkoznotok, ezt a videót már régen is láttam és a 12-es gyerek már a hanglejtéséből is egy beképzelt, mindenkit lenéző bunkó fasz volt Pontosan nem vettem ki de mintha a ciberét fikázta volna különben. Azt, hogy Ő a gixxer ezzerre is egy kanyarba ötszáz métert ver rá na azt is megnéztem volna A ciberés srác klasszisokkal jobb volt szerintem( Isten nyugasztalja). Ettől függetlenül valoban nem egy kategória a két motor...
Itt se vitáról nincs szó,se utolsó szóról,pusztán arról,hogy megjegyezted,én mindent Kawa szemszögből látok,holott egyik hozzászólásomban sem említettem egy márkát sem!
És a videót is pont azért tettem ide Robinak,mert arról beszéltünk,hogy mindenkitől van jobb!
S mivel itt éppen egy kisebb köbcentis Honda pilótája aláz le csúnyán egy nagyobb Kawást,így elég szarul jöttem volna ki a dologból,ha itt a Kawát próbáltam volna meg Isteníteni!
És azért,mert én szeretem a Kawákat,mert bejön a stílusuk,stb.,azért még sosem mondtam olyat,hogy bárkit lemotorozok az aszfaltról,mert Kawasakim van!
És tudod miért nem?
Mert tisztában vagyok vele,hogy egy az átlagtól picit jobb motoros engem odabaszna egy 400-assal is,akármelyik márkából,mert én csak hobby motoros vagyok.
És ha mondjuk azt állítottam valaha,hogy a Kawa a legjobb motor a világon,azt poén szinten tettem mindig,viccelődés keretein belül.
Ha ezt valaki képes véresen komolyan venni,akkor azt sajnálom,de az nem az én bajom!
igen Attis ! Bevallom.. már megint a Kawa-Honda beszélt belőlem... szégyellem is magam érte... hogy nekem állandóan ilyen szemszögből kell néznem mindent... ma is lementem futni .. és a ZÖLD füvön tök rossz érzésem támadt.. és rájöttem MIÉRT .. mert a KAWA színe gyorsan szaladtam is kék fehér piros festékért és HRC Honda színűre festettem a pályát.. mikor ráléptem bezony fülig ért a szám... mindjárt jobban is esett a 4 fokban futni...
viccet félretéve... nincs kedvem vitázni... legyen tiéd az utolsó szó... úgysem hagynád amíg nem így lenne.. úgyhogy engedek a nyomásnak...
Milyen részre figyeljek?
Hogy szarrá alázta a Gixereket?
Miért,ha úgy volt mit kellett volna mondania?
Doky,ez itt nem GSX-R,CBR vagy ZX téma volt,hanem motorozni tudás!
Senki nem beszélt márkákról rajtad kívül,és akkor nekem mondod,hogy én mindent márka szerint nézek?!
Minden elismerésem a Hondás Srácnak,ezért is tettem ide a videót,mert éppen délután beszélgettünk erről Robival,hogy mindenkinél van jobb!
De ha a videó elején végighallgatod a beszélgetést,akkor a srác(a Kawás),nem volt bunkó,épp ellenkezőleg,elismerően nyilatkozott a srácról,és szerette volna megnézni,hogy utas nélkül is jobb -e tőle a CBR-es srác,mert eddig csak szájhősökkel hozta össze az élet.
A videózáshoz pedig hozzátette,hogy felveheti,ha egyeltalán meg tudja előzni!
És azt nem mondta,hogy ő nem vállal kockázatot,csupán a srácot kérte arra,hogy ne vállaljon kockázatot!
Én így láttam.
Ha hozzám jönne oda valaki(még ha a leggyorsabb géppel és legjobb tudással bírnék azon a szakaszon) akkor is azt mondanám nem. Szar lenne(jobb esetben?)később a tolókocsiban törpölni gubanc esetén:meg akartam mutatni egy VADIDEGENNEK.......
mert nagypofájúan odament a szerény (és azokban a körökben talán az egyik legjobban tudó sráchoz) hogy a barátnőjének meg a haverjának meg nemtomkinek megmutassa hogy na majd őő madj ő odaveri... de persze.. csak szépen menjünk nem versenyünk.. a Hondás tartotta is .. ez meg nem bírta a szégyent és felezőn mindenen át (elvégre Ő nem versenyzik) csak azért is megelőzte a szabályosan közlekedő srácot aki a kocsik közé nem ment be elvégre csak egy lájtos kör.
te megint félreértetted -... nem Honda Kawa szögből néztem a dolgot.. te látod mindig onnan
Miért is?
Mert szeret motorozni?
Vagy mert nem félt a megmérettetéstől?
Vagy csak simán azért,mert nagyobb köbcentis a motorja?
Vagy mert van tőle jobb is?
Vagy miért?
Miért,egy Gixer ezerre nem lehet százon kétszázat ráverni?
Dehogynem!
Pl. én ülök a Gixeren,és Kéki Levi a 12-esen.Ennyi!
Azért mert valakinek gyors motorja van,egyszer sem biztos,hogy gyorsan is tud vele menni!
Azért tegyük már hozzá azt is,hogy bár a ZX-es gyerek most szépen körbe lett motorozva,de azért ő is jól terelgette a vaddisznaját!Szerintem minket ő is szépen körbemotorozna!
És a videót is pont azért tettem ide Robinak,mert arról beszéltünk,hogy mindenkitől van jobb!
S mivel itt éppen egy kisebb köbcentis Honda pilótája aláz le csúnyán egy nagyobb Kawást,így elég szarul jöttem volna ki a dologból,ha itt a Kawát próbáltam volna meg Isteníteni!
És azért,mert én szeretem a Kawákat,mert bejön a stílusuk,stb.,azért még sosem mondtam olyat,hogy bárkit lemotorozok az aszfaltról,mert Kawasakim van!
És tudod miért nem?
Mert tisztában vagyok vele,hogy egy az átlagtól picit jobb motoros engem odabaszna egy 400-assal is,akármelyik márkából,mert én csak hobby motoros vagyok.
És ha mondjuk azt állítottam valaha,hogy a Kawa a legjobb motor a világon,azt poén szinten tettem mindig,viccelődés keretein belül.
Ha ezt valaki képes véresen komolyan venni,akkor azt sajnálom,de az nem az én bajom!
viccet félretéve... nincs kedvem vitázni... legyen tiéd az utolsó szó... úgysem hagynád amíg nem így lenne.. úgyhogy engedek a nyomásnak...
Hogy szarrá alázta a Gixereket?
Miért,ha úgy volt mit kellett volna mondania?
Doky,ez itt nem GSX-R,CBR vagy ZX téma volt,hanem motorozni tudás!
Senki nem beszélt márkákról rajtad kívül,és akkor nekem mondod,hogy én mindent márka szerint nézek?!
mint zenészt elimserem én is
de Dash Berlin jobban tetszett pénteken vagy szombaton vagy mikor volt
mármint itt Miskolcon
Nyíregyen lehet szó akármiről
én emígy láttam
De ha a videó elején végighallgatod a beszélgetést,akkor a srác(a Kawás),nem volt bunkó,épp ellenkezőleg,elismerően nyilatkozott a srácról,és szerette volna megnézni,hogy utas nélkül is jobb -e tőle a CBR-es srác,mert eddig csak szájhősökkel hozta össze az élet.
A videózáshoz pedig hozzátette,hogy felveheti,ha egyeltalán meg tudja előzni!
És azt nem mondta,hogy ő nem vállal kockázatot,csupán a srácot kérte arra,hogy ne vállaljon kockázatot!
Én így láttam.
Ha hozzám jönne oda valaki(még ha a leggyorsabb géppel és legjobb tudással bírnék azon a szakaszon) akkor is azt mondanám nem. Szar lenne(jobb esetben?)később a tolókocsiban törpölni gubanc esetén:meg akartam mutatni egy VADIDEGENNEK.......
A közúton nem csak RAJTAD múlik........
ezt írtam !
csak van tudod az a sajnálatos tendencia hogy autós vagy akármilyen balesetben szinte mindig a vétlen hal meg (emlékezz a Császár Előd faszkalapra)...
erre értettem de egyből írtam zárójelbe hogy ne legyen félreértés
te megint félreértetted -... nem Honda Kawa szögből néztem a dolgot.. te látod mindig onnan
Semmi gond a kawással,picit arc de csak annyi.
Jól ment a srác(utcán túl jó). (szakmailag tekintve ha volt fent pl egy pirelli supercorsa sc1,azzal lehet ilyet menni,minden gond nélkül) Szerintem.
Miért is?
Mert szeret motorozni?
Vagy mert nem félt a megmérettetéstől?
Vagy csak simán azért,mert nagyobb köbcentis a motorja?
Vagy mert van tőle jobb is?
Vagy miért?
csak sajnos pont az hal meg akinek nem kéne... (a másiknak sem ... annak egy nagy tasli kellett volna)