Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péntek, ahogy megbeszéltük... Kalapácsot vigyek? Lemezeimet el ne felejtsd... Zene nélkül mit érek én?
pénteken vagy szombaton ráérsz? kéne kis segitség a Hornetthez
Még csak a VFR-t láttam "készen". Az szalon... tényleg nagyon egyben van és ezen kívül van még egy közös tulajdonsága az NSR-emmel: ELADÓ
alapozóm dincs.. festékbóta nézz körül... fekete festékem meg iylen metálos van még talán vmennyi de abban sem vagyok biztos..

mit akarsz alapozni?
7végére össze lesz rakva a Hornet...
a VFR-t és a Hornetet is gyárira alakítottam vissza.
minden átalakítás a saját munkám

nézd meg akár bele is köthetsz ebbe abba de sztem nem találsz rajtuk madj kifogásolnivalót.. semmi sem elspórolt meg összebaszott egyiken sem
Viszont én a tiedre is kííváncsi vagyok! Figyu fújós alapozód nincsen? Meg egy kis magas fényű fekete festék?
SZókimondó Doktor Úúúúr
Nem is Te lennél...
Sabato !

a véleményed a legjobban ez támasztja alá

és van benne tényleg igazság... de ilyet csak titkosan.. és legfőképp DUGIBA... mert ha vki meglát egy ilyennel

tákolt szar.. én már most megmondom..

jövőbelátok
CSáttok..
Ma láttam nyíregyen a Kossuth uton 1 piros fekete Suzuki sportmotort... a Gazdéja nincs itt véletlenül ezen a fórumon?
CSak ugy kérdem...
Hát majd ha találkozol vele
pontosan mikor ?
Majd D76 küld neked valamit, tőlem kapod
Jó kis Rank One
cserébe 1 másik régi http://www.youtube.com/watch?v... jól szedd alá
cimbi jó volt a muzsika.
Sziasztok! Gyerekek én ma is gurultam egy 100.km-t
SCBeci! Ezt a klasszikust neked ajánlom!
http://www.youtube.com/watch?v...
Hát külső design, matricák iylenek, amiből pár már készen van, de még sok a terv csak pénz nincs. Szenzonra el akarok készülni viszont...
Balu mit dizájnozol a motorbicikliden?
Ezzel teljesen egyetértek én is.
Ezért gondolom úgy,ha már olyat vett,tudjon rá és ne magyarázkodjon!Mindig ezt hallgatom ha ilyen tulajokkal futok össze.
Nekem Seatom van és nem emlegetem mindig hogy ez végülis egy Audi.
Norbi annyi a baj, MAJDNEM olyan mint.... de nem az, csak maaajdnem.