Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen cimbi, holnap műtenek.
Kórterem?
szeva doky, még szombaton nemleszek szabadlábon, da a kórterembe is lehet kutyaótást tartani
Jean !
szombaton szürcsöljünk egyet?
hátha addigra SC is szabadlábon lesz
Mindenki hibernálta magát
Jó estét Urak!
Nyíregyházán garázs kiadó,akár több motor számára is. érd:toft@freemail.hu
Ja! Alig jutottam szóhoz!
Ez igen tartalmas nap volt
Helló srácok!Mindenkinek köszönet az olajos témához való hozzászólásáért!Való igaz,van jó,van rossz olaj,attól függ,honnan nézzük!Vki ragaszkodik egy bizonyos márkához,gyártóhoz,más meg szeret vmi újat kipróbálni.De egyvmi biztos,s ebben segítettetek Ti,hogy megbízható helyről kell venni a cuccot!Karcsi bácsi gyári olaja is szóba jöhetett volna,de szerintem "maradok" a MOTUL-nál.Üdv!
Így van, saját és más ismerős tapasztalata! Mikor ezt átéltem azóta nem hoztam Ukránból olajat akármilyen olcsó is!
hú haver ezek jól tolják... a dukattis gyerek majdnem úgy nyomja a stoppit mint én fogom a Hornettel
mala, a fácánt szopkodják a fáról lefelé
Nos olajosok! Én is castrolt használtam múlt évben, előtte nem én cseréltem és nem tudom milyen volt benne. Szóval én castrol actevo x-tra olajat tőtöttem a gépben, és semmi baja nem volt csak sztem hangosabb lett a váltó. Bár lehet nem az olaj miatt.Idén az ELF motorolajjal fogom hajtani a gépet, mert 2üteműnél nekem nagyon bevált
Isten áldjon titeket
felraktam mala bácsi nekünk a héten volt egy randevunk mikor menjek le?
oké rakok fel!
aha
mala ez nekem szolt?