A büdös lófaszt balázska... Ha belekerül a chip, jöhet akármilyen szívcső..... Az első kerék mindig a levegőben lesz! Csak óvatosan kellesz vele bánni, mert eddig motor volt, most már fegyver lesz.... 1től - 3ig ágaskodni fog... Egy kis gázfröccs, és úgy emelem ki, mint gyök kettőt....
Megmondom én neked Delon! Az van hogy, meséltem Mala cimboránknak a Szájbergyerek-féle brutáltuningról,( ) és ő sem akar lemaradni...Mert ugye 2 CBR 600 F van a csapatban, de csak az erősebb győzhet.... Tetszik érteni Delon úr?
Hellószia mindenkinek! Helyzet? Mala! Találtam egy kis tartalék napsütést a spájzban.... Kiengedtem, hátha kicsivel jobb lesz az időjárás! Amit tudtam megtettem!
A 600-as annyival jobb hogy magasabb tartományokban is nagy erö van,ugymond nem fogy el.a 400-as meg azért 120 körül már nagyon pörög és "erötlen".De ezt Én most küszöbölöm ki kisebb dolgokkal.Vettem egy WRP dobot sokat számit,igy már 4-be is feláll,kicsit igaz meg kell rántani,de a következö apro modositás egy FCR karbi,ami állitolag eröben egy komplett tunugszettel ér fel..5-be is fel jön majd gázra.ja és a 400as melett szol még,hogy sokkal kezelhetőbb mint a 600-as.szerintem...
"na de hát a szívcső is cső! Az nem cső! szív alakú cső az nem cső!"
marad az MSN
az emailotokra elküldtem a képeket. akinek még kell az ötőnktől kérje...
az utolsó kép lesz a legjobb
Aztán vigyázz magadra
Üdv: F. Pisti
Itt egy kép a múltból
Én is élek még!
Doky majd képeket kérném msn-en akkor, de felőlem ide is feltöltheted!
Amit kínálunk:
- Aprilia motorkerékpárok és robogók értékesítése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók gyári alkatrészek értékesítése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók szervizelése és teljeskörű kárrendezése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók garanciáis hibák kijavítása
Várunk szeretettel minden kedves meglévő és leendő Aprilia tulajdonost!
Aprilia Karsai
4400, Nyíregyháza Bocskai u 13
Email: karsaimotor@gmail.com
Tel: 42/406877
Nekem klx 250-é van. Kicsit karcos!
Suzuki drz első és hátsó lámpára lenne szükségem.
Vagy valamilyen ehhez hasonló kis méretű lámpákra.
Tud valaki segíteni?
Mala rólad és Robiról van egy bónuszképem