Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétfőn lehet fújok még rá azt is..

délután kimegyek és összerakom.. meg töltök bele olajat is... ha van kedved meg időd csatlakozhatsz.. viszek akksit is kicsit járatni
a vaku miatt jobban csillog.. am kicsit világosabb az eredetinél de hát ha nem állitasz mellé egy másikat akkor nem látszik...
Majdnem hasonlít az eredeti, csak egy picit nagyobbak benne a szemcsék. Vagy csak úgy látszik?
Köszi a linket, szép a dekni,én szintelen lakkal is leszoktam fújni ha festek valamit.Tapasztalataim szerint tartósabb úgy,bár te úgyis eladod.
pablo picasso.. na milyen lett Bandi ?
ha jobban megnézed, látszik, h rá van nyomva a kamerára egy kis zoom és azért csalós a sebességkülönbség
299 el nem vmi gyorsan hagyja le az autókat... vagy ott 200 fölött megy mind ?
NIncsen
neked nicns CBF manualod ?
csak ezt a két honlapot ismerem..

1
2

de ha csak a motorja miatt kell a könyv akkor jó a Horneté is..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr1000-
3545885
a blokk már 96 vagy 8 tól ugyanaz 2006 ig
Ki ne hozd hideg van én is gyorsan visszaálltam
Doky! ezek hornetek illetve cb tipusok
Csumi! Helyzet srácok? Szép napos idő van, úgy döntöttem hogy megyek egy kört.......biciklivel
Bár nem tudom, lehet csak 2006-ig volt karbis, csak 2007ben lett forgalomba helyezve.
2004-2007-ig .Az enyém 2007-es.
évjáratatot mondj -tól -ig amelyikek karbisok
mindjárt utánanézek épp polirozok
Doky! Az én cbf-emen nincs az a csavar mint amit a Hornetten mutattál,megnéztem a service manuáálon, nekem az a blokkos van letöltve de nem tudtam kibogozni mi lehet.Nem tudsz egy linket ahol letudnám tölteni a karburátoros cbf600 manuált?
Amúgy elég korrekt idő van Amúgymeg köszi! Mennyé má hátrébb