Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rohadjanak meg erre kell a sok pénz nekik
Én is így tudom...D76
gőzöm sincs nekem sem de a para van az tuti, de nem csak nálam szerintem
Egy kupacból nem tudnak mindenkit levenni ezek a retkek BlazR....
de egyet nem értek, ha mást értesítettek akkor minket miért nem? egyszerre kaptak el minket, vagy nem mentünk túl gyorsan, vagy a fene se emléxik már...
Ezt én is így tudom...
szóval ha megfognak jan.1-én akkor onnan számított 60 nap arra a sünöknek hogy eljárást indítsanak ellened. az hogy mikor értesítenek ki az meg aztán csak rajtuk múlik
várjááááál! 60 nap arra van hogy eljárást indítson ellened, nem pedig hogy kiértesítsen!
pedig itt a papír előttem arról írtam a dátumokat. nekem is rejtély hogy hogy vannak ezek az eljárási időpontok.
Én is 60 napon belült tudok...
hát ez az!
De akkor az elkövetés és a kiértesítés között is több mint 60 nap telt e!
Akkor most hogy is van ez?
igen jött egy olyan mint malának. 06.10 volt az elkövetés 06.12-én eljárás indult ellenem és kiértesítettek 08.25-én a csekk meg 09.26-án jött meg
Basszák meg!
Akkor a Pazonyi úti esetnél ebből nem csúsztál ki?
Vagy előtte már jött levél,hogy készülj a büntetésre?
De rendesek,hogy méltányosságból kettőt b@sszak pofán egy ütéssel!
a szabályszegés elkövetésétől számított 60 nap
most még csak egy olyan papír jön hogy eljárás indult ellene gyorshajtás miatt, és 30 nappal meghosszabítják az eljárást. és hogy a bírságot kiszabó határozat méltányosságból történő módosítására, vagy visszavonásra nincs lehetőség.
Talán 6 hónapon belül kell megküldeniük,de erre mérget nem vennék!
Minket egyszer meglöttek a pályán kocsival.Két autóval mentünk és 3 hét külömbséggel jött a szerelmes levél
Én mentem leghátul..........................
hozzáteszem hogy én múlthéten kaptam egy 30-as csekket 50 helyett 71 a Pazonyi úton jaa és 06.10-én mértek be!
Ha egymás mögött mentünk akkor nem is tud bemérni hátulról se, mert az enyik takarni fogja a másikat.
Mert egy 30-as táblánál az már 3 kiló lenne!
Azt nem írták Malának,hogy mennyi a kess?