Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok ugye egy napon volt mikor mértek. mala ma kapta meg, de ha vkit megfogtak még, és esetleg ma nem kap semmit, akkor az még nem jelenti azt hogy nem is fog... szerintem nem tudom hogy hogy mehet ez az ügyintézési menet a sünöknél, mert logikus úgy lenne hogy akit bemértek az egy napon kapja meg. basszus már gondolkodni sem tudok olyan ideges vagyok
Lakott terület,reméljük,hogy még azon belül nem volt korlátozó tábla!
Egyszerre kellene neki és egy nyíregyinek megkapni!
Én pl. Anyámhoz vagyok bejelentve(Nagycserkesz),de oda sem ment ma semmi!Ha úgy nézzük vidék-vidék,de ha város-város,akkor meg nektek is jött volna ma,ha egyszerre történik egy ilyen esetben az ügyintézés!
jááááá szegény mala. Buzi faszok
Remélem itt ki is merült a lista.....
Valaki kapott még szerelmeslevelet? Ott egyébként 50 volt a megengedett?
Most jött az info,ma én sem kaptam!
Mala nem nyiregyi... sztem baszhat vmit... vagy hülyeség?
2 lehetőség van, vagy mindannyian másnap kapunk vagy nem kapunk. Bár nem értem miért kapnánk másnap mikor egyszerre kéne kiküldeniük
Enyhítésnek azért nem mondanám,inkább csak sávhúzogatásnak.Van aki jól járt vele,van aki nem!
108-nál éppen mindegy,mert ugyanaz!
Én ezt ismerem! Remélem nem fog jönni. Hívtam anyámat asszonta még nem kaptam
Még nem!
Tessék kikeresni,vészhelyzet van!
Te tudsz már valamit amúgy?
Enyhítettek valamit azt tudom!
Most ez a hatályos,vagy már ez sem jó?
Én meg úgy döntöttem,hogy kitiltom a postást az utcánkból!
uhh most beszéltem malával, meg Jani bácsival, de még nekem sem jött semmi. bár nálunk a postás csak du jön, úgyhogy innentől
akkor reménykedjünk hogy a nagy tömeg miatt ne mtudott befókuszálni az a szar vagy vmi
Nekem se
Jani nekem nem jött még semmi !
Huhh várj. Több jelentkező is van
Mit ér meg neked?
Tanuló motornak kell
Mennyibe fájna?
Simson helyett? 'Azé még is csak Kawasaki. És tuti megbízható. Neked olcsón felszámolom. Na? Lesz bolt?
Sziasztok.
Lassan le kell tenni a vasat. De én már előre biztosítottam a téli paripámat. Ti se maradjatok le