Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért is rángatott néha mert az elektronika közbeszólt, nem engedte kibontakozni a busa blokkomat...
Jó baszod, de én még csak 1-esbe megyek pájjján!
de te azt mondtad a múltkor hogy a busáé van benne, azért mész te is olyan szarul.
Az lehet látod!
Jól járt vele akkor az új gazdája,feltéve ha ő rájön a turpisságra!
A tiedbe romett vót báttya, azé mentél olyan szarúúl pájjján..
A suzuki swiftbe van hayabusa blokk csak le van butítva
Lehet az én gsx-r-embe is hayabusa blokk volt csak le volt butítva?
Ezt néztem én is Tetszik!
Doky nem adtam még el nem is hirdetem, de tervbe van csak még olaj csere, szűrő csere, fékbetét csere. De lehet fel is rakom már
jah
Euró 102!
Csak poén volt!
A monitor a TV!
hát mikor megláttam meg végigkövettem merre megy itt a gáz össsze vissza hát sztem annyi kilómétert még nem motoroztam életemben
Tényleg
de a tv-be hol?
Nem!Ilyet nem vennék már,mert az én típusom sokkal jobb ennél!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawas
aki_zx9r-3261159
Mit tettek ezzel a motorral a gyárban?!?
Tutira sokkal fürgébb lesz enélkül a csőkígyó nélkül!
eladtad a CBF et? ha nem akkor hírdeted? télen vegyél vmi izmosat.. tudok ajánlani egy Hornetet
Szerintem olyan 170-180 lóerőt!
-10 kiló +10 lóerő na meg szebb esztétika..
9363 ehhez tudsz valamit szólni?zéiksz9er
Tehát egy lemez,tehát mechanikus úton van korlátozva a befecskendezés!
Jól be van dobozolva
végülis ez is egy 600 RR blokk de inkább hagyjuk a témát
így van szűkítgettek ezen azon de maga a blokk végülis ugyanaz nagyon pici apróságokon kívül amik kúrva sokat számítanak !

ami msot érdekel az az hogy ha a Hornetről leszedjük Sc mesterrel a katalizátort meg rakunk rá nyitott dobot akkor mit fog tudni
Keihin injketorok al vannak ellátva a z750 azokon elvileg az injektorok előtt van valami lemez és nem engedi csak 6 7ezerig pörögni de ebben nem vagyok biztos
a Falco blokkja az RSV blokk !
na a lényeg duduéknál a volt Apriliás szerelő mondta hogy az a kábel vmi gyári butitás...