Vagy ezt csak valaki kitalálta?
Egy gyár azért általában nem így dolgozik!(legalábbis egy komoly gyár! )
Legyártottak valamit(a tesztelés után),aztán mégsem találták jónak,ezért végigszaladt egy szerelő a raktárkészleten,és elvágott egy vezetéket? Nekem mindenesetre gyanús,hogy ez így lett volna!
Az a plusz vezeték inkább az utólagosan beépíthető klíma áramszála lehet!És így a testet már adta a váz,s ment a manuális klíma.Vagy rosszul emlékszem valamire?
az RSV nek most semmi köze semmihez .. a FAlco kijött a gyárból egy madzagot elvágtak és úgy lett meg a 120 LE ( tán a madzag csak fordulatszmáot szabályozott fene se tudja mit de amig az nem volt elvágva addig volt butább)
az RSV ből meg nem az elektronika megpiszkálásával lett a 120 lovas Falco ! még véletlenül sem !
Ami karburátoros,az nem computer vezérelt.(Illetve az autó- és motorgyártás története során volt egy-két kivétel,de nem ez a jellemző.)
Többnyire mechanikus úton oldják meg az effajta fojtásokat,az elektronikához nem nyúlnak.Tehát egyszerűen kiiktatható!
Hali
kezdő motort keresek 25kw s (A-korlátozott jogsihoz)
Kawasaki er6-n ,z750 valakinek valamilyen tapasztalata?
z750 jobban tetszik
a 25kw csak a karbiknál van fojtva?vagy esetleg a computer is tilt?
ezt csak azért hogy meg lehet-e szüntetni ?
pozitív és negatív tapasztalatok?
előre is thx
Csak a "cullangok" döntik el,hogy végül mit tud majd egy motor,nem az alap blokk!
Egy gyár azért általában nem így dolgozik!(legalábbis egy komoly gyár! )
Legyártottak valamit(a tesztelés után),aztán mégsem találták jónak,ezért végigszaladt egy szerelő a raktárkészleten,és elvágott egy vezetéket? Nekem mindenesetre gyanús,hogy ez így lett volna!
Az a plusz vezeték inkább az utólagosan beépíthető klíma áramszála lehet!És így a testet már adta a váz,s ment a manuális klíma.Vagy rosszul emlékszem valamire?
az RSV ből meg nem az elektronika megpiszkálásával lett a 120 lovas Falco ! még véletlenül sem !
Illetve a Fotók rovaton belül a Motormatricák 2 albumban.
Szerintem se egy kábel elvágásával butítanak blokkot, bár nem értek hozzáá
És az alap kérdés arról szólt,hogy egy már az utcán futó motort hogy fojtanak le utólagosan!
Mennyiről mennyire?
Vagy mi?
Kéthengeresnek néztem.2 x 2
Valami CB 500 esetleg?
Többnyire mechanikus úton oldják meg az effajta fojtásokat,az elektronikához nem nyúlnak.Tehát egyszerűen kiiktatható!
kezdő motort keresek 25kw s (A-korlátozott jogsihoz)
Kawasaki er6-n ,z750 valakinek valamilyen tapasztalata?
z750 jobban tetszik
a 25kw csak a karbiknál van fojtva?vagy esetleg a computer is tilt?
ezt csak azért hogy meg lehet-e szüntetni ?
pozitív és negatív tapasztalatok?
előre is thx
Hát le kell feküdni időben, hogy ne legyen csipás a szemetek!
Na léptem a dóóógomraaaa!