ez sajnos két dolog miatt nem fog menni
1. amint forgalombahelyezem egyből ki is vonatom ideinglenesen mert se telj.adót se biztositást nem fogok idén fizetni
2. most hogy nicns garázs egy bizonyos helyre van letolva a motor több lépcsőfokon át és ott felhozni na az nem egyemberes munka lesz. ma vittük le.. még lefelé is kevés volt 2 ember
Én sem tudok helyet mondani, csak tanácsot adni. Gyöngyház metált a büdös életbe nem fogsz fújós festékből fújni. Viszont Nyírszőlőbe van egy korrekt fényező csávó, nagyon jóáron dolgozik és szépen (ő fújta az audi lökösét).
1. amint forgalombahelyezem egyből ki is vonatom ideinglenesen mert se telj.adót se biztositást nem fogok idén fizetni
2. most hogy nicns garázs egy bizonyos helyre van letolva a motor több lépcsőfokon át és ott felhozni na az nem egyemberes munka lesz. ma vittük le.. még lefelé is kevés volt 2 ember
pityu ! ne mgyöngyházmetált akarok fújni hanem sima szürkét... ill sötétszürkét.. de fújósba csak világos volt a dekli meg sötétszürke
Jó éjt nektek.
Bódis dob van a motoron, és a katalizátor helyére szeretnék egy "Y" öszekötö csövet.
Nekem is kell "Y"-on!
Ha valaki tud, kérem szoljon!
"scbeci" nem motoroztál ma?
Holnap ha jó idő lesz mentek valamerre?
Én a véknyabbakat díjazom ötössel,mint pl. ŐK: