Az a hang, amit mondtál, az természetes benne. Érdemes lenne azért 1-2 ben leüvegelni, nem e egykerekezték szét benne a fogaskereket.... Amúgy meg zsákba macska, mint minden használt gép! Szerintem...
ráncigálni nem ráncigáltam nem akartam hogy elemelje az elejét vagy akármi.. csak 1esben meg kettesben szépen kihuzattam hogy nem e torpan meg a motor, szépen kiforog e stb. erő van benne az nem kétség a megvétel meg még a jövő zenéje. kb pénteken dől el a dolog addig meghallgatok még egy két kawát hogy szól aki a legjobban vélemény tudna róla mondani az pont te lennél csak hát elég messze vagy ehhez ...
Doky bácsi azért ezt a 9000 alatti dolgot megcáfolnám, mert a 2004-es amivel mentem 3-ban 9 körül (180-200-nál)simán felhúzta az elejét gázra meg minimális rántásra! Szerintem csak nagyon óvatosba forgathattad le....Az enyémen sokat finomítottak, de nagyon vigyázni kell ám azzal is, mert meg tud lepni keményen! Ha úgy döntesz, h megveszed kibaszott nagy tisztelettel bánj vele, mert ez már tényleg egy VESZÉLYES FEGYVER! NEM JÁTÉK!
Én leküldtem!
Ilyen nincs!Éppen most akartam én is írni,hogy talán ihatnánk egy pohárkával!