Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az örökös probléma nálam

egy sört lekúrok én is sztem... nehogymár legyen egy nap amikor nem iszok
Végül is megy az úgy is,csak benzin legyen benne!
okoska egy motor volt amit úgy vettem hogy szerelni kellett (a 12 ből vagy hányból ) ! ne szólj bele a nagyok dolgába jó ?
9363 a pálesz kéz nél van mert le döbentem kopaszal mi történt én le iszom magam
Az igaz,de akkor irány a "papírbolt",hogy használhasd(legálisan is)!
ah meg neadj isten megvenném mennék én vele lámpa meg ilyen szarok nélkül is
Hellóka. Doky próbáld már ki egyszer:veszel egy olyan motort amivel nincs SEMMI gubanc,csak átíratod és kész.

Vagy ennek a sűrű adásvételnek részedről ez is az üzleti része!
Bár eladásban jó vagy,az tény,pláne manapság....!
ne felejtsd áll még egy motor a garázsomban
Értem.Akkor hozzad haza,aztán szerelj!
Mi meg majd addig is motorozunk!
olasz forgalmiban csak alvázszám van ! úgy pakolhatod bele a lopott blokkokat ahogy akarod
ú baszki nagyon sajnálom
És ez így papírozható?
Típusazonos a blokk,akkor nem számít,hogy cserélt?
no hát ez elméletileg és hát mivel láttam darabokat 99% hogy úgy van hogy volt két motor.. egyiket összetörte a gazdi és hát most vegyen meg sok cuccot rá egyenként ötlet helyett azt választotta hogy vett egy motort amiből kikönyökölt a hajtókar ! ez van a videón... és erről pakolt át idomot mindent a másikra mert ehhez a blokkhibáshoz olcsón hozzájutott. az emberke akitől én venném megvette és kivette a szar blokkot és tett bele egy sérült motorból... a hajtókaros blokkot mutatta is ...
Blokk átrakva?
Nem erősen tákolt az a gép?
Biztos megéri a fáradtságot és a pénzt?
ömm ez nem borult hanem vmivel ütközött.. ill nem ez hanem amiből a blokk át lett rakva.. nem tom mi / mik vannak pontosan ott a dekli alatt de el tom képzelni hogy vmit megnyomott...
hát jah... sztem pöpec a blokk... már csak az a kérdés bevállaljam e itt az egész tél szerelni
Az a darab 99 %,hogy nem befelé esett hanem le,így bajt sem okozhatott!
A sivítás 3000-ig a generátorcsapágy.Az egy gyári extra hang!
A videóból azért elég nehéz bármit is megmondani.
Így nem hallatszik semmi nem odaillő,dehát Te ott voltál,Te hallottad,motort is láttál -hallottál már,úgyhogy tudod Te azt,hogy jó hangja volt-e vagy sem!
itt viszont kitört egy kis darab a blokkból.. mit baszhatott szét vajon? semmi csapágyhangja vagy akármilyen gyanús hangja nem volt...
ment bizony megnézted a vidit? van benne egy kis sivitás de az nem hiszem hogy problem lenne.. egészségesnek tűnik.. te mint kawasakis akinek a segge alatt ilyen dorombol mit gondolsz róla?
Ment mind a 4 henger?
na megnéztem.. hát kb 9000 alatt nem egy veszedelem meg ledob magáról meg elájulok tőle de megy mint az ökör az tény na ezt jól megmondtam probléma amúgy igy első körre egy szál sem vele.. szépen egyenesenfut pöccre indul kormány nem szitál, kuplung nem csúszik váltó pontos aztmondom no problem. a futómű egyébként tényleg iszonyatkemény.. apró uthibákon kőkeményen elpattan szóval vigyázni kell vele vagy állitani rajta
a hangjáról itt egy videjó
Hát ha úgy fogsz melegedni, mint a Falcoval akkor nembiztos (gáz-motorfék-gáz-motorfék-gáz )
köszi.. ez van....
csak nagyon sajnálom a motort........