no hát ez elméletileg és hát mivel láttam darabokat 99% hogy úgy van hogy volt két motor.. egyiket összetörte a gazdi és hát most vegyen meg sok cuccot rá egyenként ötlet helyett azt választotta hogy vett egy motort amiből kikönyökölt a hajtókar ! ez van a videón... és erről pakolt át idomot mindent a másikra mert ehhez a blokkhibáshoz olcsón hozzájutott. az emberke akitől én venném megvette és kivette a szar blokkot és tett bele egy sérült motorból... a hajtókaros blokkot mutatta is ...
ömm ez nem borult hanem vmivel ütközött.. ill nem ez hanem amiből a blokk át lett rakva.. nem tom mi / mik vannak pontosan ott a dekli alatt de el tom képzelni hogy vmit megnyomott...
A sivítás 3000-ig a generátorcsapágy.Az egy gyári extra hang!
A videóból azért elég nehéz bármit is megmondani.
Így nem hallatszik semmi nem odaillő,dehát Te ott voltál,Te hallottad,motort is láttál -hallottál már,úgyhogy tudod Te azt,hogy jó hangja volt-e vagy sem!
ment bizony megnézted a vidit? van benne egy kis sivitás de az nem hiszem hogy problem lenne.. egészségesnek tűnik.. te mint kawasakis akinek a segge alatt ilyen dorombol mit gondolsz róla?
na megnéztem.. hát kb 9000 alatt nem egy veszedelem meg ledob magáról meg elájulok tőle de megy mint az ökör az tény na ezt jól megmondtam probléma amúgy igy első körre egy szál sem vele.. szépen egyenesenfut pöccre indul kormány nem szitál, kuplung nem csúszik váltó pontos aztmondom no problem. a futómű egyébként tényleg iszonyatkemény.. apró uthibákon kőkeményen elpattan szóval vigyázni kell vele vagy állitani rajta
a hangjáról itt egy videjó
egy sört lekúrok én is sztem... nehogymár legyen egy nap amikor nem iszok