Kerekezéshez nem kétmillió lóerő kell haver... Akkor a moci mellé rendelj kerékcsapágy-, kormánycsapágy készletet, illetve néhány farokidomot is... (jelzem én nem tudok kerekezni )
én ennél elvetemültebb vagyok és csak akkor mondanám hogy tényleg igaz volt mikor megvan a baj.. de ilyen NEM lesz holnap kipróbálom aztán meglássuk. Az észrevételeim megbeszélem veletek és majd döntök mi legyen!
Én meg ezt csak nagytudású emberkéknek merném ajánlani,akik már mindent tudnak,és semmit sem felejtenek!
Vezettem már én is pár motort,de az egyikhez sem hasonlítható!
Azon végig azt éreztem,hogy le akar dobni!Nagyon brutális,ahogy az a motor reagál a gázra!
meglássuk.. vmi igazi erőgépre vágyok.. lehet összetöröm magam a rákba de még nem ültem olyan motoron amira azt mondjam hú meg há... vezettem olyan R1 et mint a tiéd meg Husaberg 650et is (a versenyváltozatot) de mégsem..
nem akarom elhinni...a motor ugy néz ki hogy KO...
ja Janikám köszönöm az egykereket élmény vóót mikor nem vetted ki egyesből ott örökösön már kezdtem kapaszkodni mert tudtam hiába mondtam hogy NEEEE
Én személy szerint nem kísérteném vele a sorsot!
Vezettem már én is pár motort,de az egyikhez sem hasonlítható!
Azon végig azt éreztem,hogy le akar dobni!Nagyon brutális,ahogy az a motor reagál a gázra!
Isten