Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ú bazz! sajnálom. úgy jártál mint én 2 éve....
hello...

nem akarom elhinni...a motor ugy néz ki hogy KO...
ezt nézzétek meg .. neki nem volt elég a ZX10 gyárilag
"csak" 174 verjek a szádba ha neadjisten meglesz fel mersz majd ülni megém ?

ja Janikám köszönöm az egykereket élmény vóót mikor nem vetted ki egyesből ott örökösön már kezdtem kapaszkodni mert tudtam hiába mondtam hogy NEEEE
Grat a dobhoz Balu Nagyon fajául néz ki. Gondolom hangja is van
Kerekezéshez nem kétmillió lóerő kell haver... Akkor a moci mellé rendelj kerékcsapágy-, kormánycsapágy készletet, illetve néhány farokidomot is... (jelzem én nem tudok kerekezni )
Jó éjt nekedis
Okosan nézzél meg mindent, nem hajt a tatár!
én ennél elvetemültebb vagyok és csak akkor mondanám hogy tényleg igaz volt mikor megvan a baj.. de ilyen NEM lesz holnap kipróbálom aztán meglássuk. Az észrevételeim megbeszélem veletek és majd döntök mi legyen!
Ez a két lehetőség van!
Én személy szerint nem kísérteném vele a sorsot!
MInt a vadló, be kell törni. Vagy te törsz meg. Jól mondom?
Doky! Ha tényleg kemény gépre vágysz, akkor vegyél turbós hayabusát 400 lóerővel... Azon garantáltan beszarsz....
Ezt én is aláírom.......
Én meg ezt csak nagytudású emberkéknek merném ajánlani,akik már mindent tudnak,és semmit sem felejtenek!
Vezettem már én is pár motort,de az egyikhez sem hasonlítható!
Azon végig azt éreztem,hogy le akar dobni!Nagyon brutális,ahogy az a motor reagál a gázra!
cső
Cső!
A csókos képen pont fasza a vas a háttérben...
Na Jócakát mindenkinek!Reméljük lesz még jó idő jövőhét végén is.Addig is jó pihit Csősztök!
remélem is ezzel már talán megtanulnék kerekezni is
Na ezen lehet hú-zni meg há-zni!
Király vagy Doc...
meglássuk.. vmi igazi erőgépre vágyok.. lehet összetöröm magam a rákba de még nem ültem olyan motoron amira azt mondjam hú meg há... vezettem olyan R1 et mint a tiéd meg Husaberg 650et is (a versenyváltozatot) de mégsem..
Szájber!Kösz a képeket....

Isten
a csókosok
Doki akkor készülj föl,mert ez keményebb lesz mint a "mérgesen fujtató olasz paripád