Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ééétem.
Jó kérdés. Van hangja tán nem szól akkorát, olyan finomabb hangja van, és szabadabban megy... de még csak az utcában próbáltam ki szóval sok mindent nem tudok mondani
Szebben,jobban szól,mint az előző?
Ja ja Ő talán a jövőhéten ért volna rá! 5óra altt megcsináltuk 2en a haverommal. De még nincs kész teljesében
Csákány!
Lehet megyek én is.
Na én kiszálltam,tehát akkor holnap 11-kor
Csak mert tudom,hogy Zoli ma nem volt a műhelyben,ezért furcsállottam volna,ha mégis Ő.
Akivel csináltam az előző dobot. A haverom itt lakik 2 utcával tőlem. Miért?
100-200km
Gyertek,mert nem sokáig lesz már jóidő
De mégis mekkora távot gondoltatok?
Ki csinálta meg az összekötőt?
Utvonal mindegy-ahogy megszavazzuk,arra
Hali!Tervezet?
wáá micsoda kidörrenő :)

most már te ilyesztgetedd a fősulis csajokat
Csákó fiatalok!Már itt is vagyok,mert nem iszok,hogy holnap friss legyek 11-re.Na kinek van kedve?
Melyik alatt?
Már megint nagyon csúszkál a gumi a Kawa alatt a Kótaji úton, vagy 15 perccel ezelőtt
Fuh hát én mennék basszus. De nemtok a szokásos duma miatt... reggel munka (vasárnap mért ne)
A "klubba" esti beszélgetős összejövetel!
Kabalás-Mala
ahham most igen meg a nyh az esküvőn is
R1 jános papánk hívott az előbb! Buliba van, iszik és nem tud kiírni fórumra! De holnap kéki levi, ő meg még aki szeretne csapni egy kört 11-kor volt esso kúton találka. Útvonal céltalan aszongya
Gyerekek jelentem felkerült a karbon dob a motorra. Kész az összekötő cső, valami eszméletlen jó hangja van

Sajnos most lettünk készen és még nem teljes, de fényképet küldök, illetve már motorozni is tudok vele.

Hamarosan képet küldök!
ezmiez?