Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva haver, elvették a motoros sünök a forgalmim.
hang kellene főleg, bár az erőnek se vagy ellene
nem tudom mi a faszért ilyen nyújtott a kép
helló cimbik hazaértem végig lehetet követni a hangott?
zx-r!
Csak kell az a rendszer?
Gyenge az a motor!
Akkor 15:30-kor pláza és 5 percnél senkire sem várunk többet mindenki tankolva pisi kaki lerendezve ,úgy jöjjön oda!
t-mobilos leszel?

a máról meg .. bocs cimbik de most dőlt el hogy én ma nem tudok menni rajtam kivülálló okok miatt széles utat nektek
Nekem tök 8 legyen laza, leveszem a kipufogót és úgy megyek
hát laza mert ott van árnyék
hova lessz a kirucanás
Nekem jó akkor fél 4 csak írjátok majd ki hol talizunk!
fél4 jó? laza vagy agip?
Szevasztok!

Nem rom mennyire érdekel titeket az airsoft , de a Guards of Death (G.o.D ) csapatom szeptember 13. ra szervez újabb meccset ha valakit érdekelne kérem jelezze vagy ha van ismerőse akit érdekel szóljon neki ha esetleg mégcsak érdeklődik valaki iránta szóljon és fegyvert is tudunk neki biztosítani és majd későbiekben ha érdekli komolyabban a vásárlásban is segítünk !

Kis bemutató http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.
com/watch?v...

helyszín és idő pontosítás majd nálam
cimbik ezuton is meghivok mindenkit 12-dikén hozánk egy babgulyásra meg berugásra
cimbi 12-dikén úgy gyere hogy este nálunk berugás lessz mert átlépek a 30-asok közé
Akkor most mi a picsa van mikor megyünk!
megyek én is a csendesel baszki sc ez nagyon jó lett sokal erősebb köszi a stöki tuningot cimbikém
Sunáznátok?
Elvileg zavartalak napsütés lesz, Északi széllel, 15-35 km/h.
Énis még megvárom hogy megálljon a széél, meg még egy kis dolog van itthon fél 4 nekem is pont jó lenne
Reggelt cimbik!
én is mennék de nekem fél 4 jó mert addig a fordot rendbe kell vágni!
úgy jó nektek? Mert ha az késő menjetek nyugodtan!
Béci most hozta le jani a töltődet!
Én ma már nemigen tudok menni, költözök fel a new albérletbe Debrecenbe...lassan jön a suli, stb.
Azért nektek jó motorozást!
Na ki jön még akkor?