Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nézzétek meg mind a 6 részére keressetek rá kurva jó : http://www.youtube.com/watch?v... !
Sziasztok!
Köszönjük szépen mégegyszer Mindenkinek azt a rengeteg jókívánságot, amit kaptunk!
Álmomban sem reméltem, hogy ismeretlenül is ennyi motoros fog eljönni az esküvőnkre! :)

Még egy kérésem lenne: Szeretném összegyűjteni a fényképket, videókat, ezért aki készített, kérem jelezze legyen szíves Ejoskánál, vagy nálam a frexio@gmail.com-on, és akkor egy pendrive- al körbeszaladnánk értük, aztán feltölteném egy közös webalbumba!

Ezer hála, és köszönet, aki ott volt!

Üdv Mindenkinek!
na majd egy másik esti beszélgetésnél visszatérük rá

jó éjt mindenkinek.. mennyünk a vérbe aludni
arra jártam mindennap a csajomhoz
na ha nem vagytok ilyen aktívak akkor tépek én is.
Jó éjszakát........
na haver... mondtam én hogy te vagy ismerős volt a környék amerre jártam ?
Mala ! ha nagy a csőátmérő mély lesz a hang de veszt nyomatékot és nem fog olyan könnyen jönni kerékre bicepszből kell majd emelni.. de szedd le a dobot és menj egy kört úgy.. madj észreveszed hogy nem emeli úgy az elejét... szal jól gondold meg mennyire akarsz mély hangot meg teljesen nyitott dobot...
hát az bizony én vagyok cimbi.még a micron matrica is látszik...
Megnézem...
hát nem nagyon látszik a rendszám... telefonnal lett felvéve a videó.. az eredetijét megnéztem Ivel kezdődik meg vmi 8 vagy 9 a szám eleje.. sztem te voltál de a fene se tuggya
ÉBRESZTŐŐŐ....
van itt valaki?vagy alusztok...?
béci mész a tóra?
Plázához megyek, éhes vagyok meg nem sokáig leszek, mert eszek, sőt megyek a totalba enni vagy nemtom.
na majd le nézek jösz ma ki én most indulok ki nézek a tóra majd találkozunk kint
Nem lesz nagy a 10es lyuk. Ha lejössz mutatok neked perforált lemezt hogy én miből csinálom.,
akkor már majdnem sötét van
ki néztem a tóra ti mokor jössztök ki cimbik vagy ma nem lessz semmi
mala megyek ki 7 körűl.
ja perfolált lemez vagy cső kellene 8-as-10-es ly ukal
ma lesz gurulás scbéci a két vég záró meg van a töbi is meg lessz holnap
jagermanoka szeva akkor én vasárnapig várom a telód aztán feladom
jani bácsi itt találsz fesszabályzót csak kérdés hogy felveszik e a telót mert nekem ki vpolt kapcsolva a gyerek : 8 pénz ...
én is most cseréltem
http://www.starbike.eoldal.hu/...
hazajöttem pöstrűl
ma mentek v hova ööö tóra ?
vagy pláza?
aki megy a táúra az csörgessen meg plz thx
www.mezfeszt.hu szeretettel várunk mindenkit! szombaton egy tányér kajával vendégelünk meg minden motorost. crossosoknak dagonya