Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttál hullócsillagot?
hát még éppen.....
te mér nem alszol cimbi?
Sajna ma nincs közel a mars, de azért pár húllócsillag figyelem felkeltő lehet:)
Ittvagy még D76?
Na mentem nézni a fényeket
Nesztek egy kis Jó Éjt galuska.......
na én meg most már csak várok egy cseppet,ha meg nem jön akkor meg nézek valami fekete lyukat.....
ááá már megyek aludni. az előbb kinéztem de azt az egyet se látom nem hogy majd kettőt.
akkor ezért sasolsz még fent mi?
baszki ez negyed óra.....
Ilyen filmet?
Akkor ha nem tudsz aludni lehet ez érdekel, ha igaz

Bárhol leszel 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz, mint a telihold.A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer.
Doky nem vagy itt véletlenül?
nem baszki,még most kajázok aztán meg elkezdek valami filmet nézni...
háá. na mivan mi? te nem tudsz?
Tán aludtál...
felkőttem vazee
vagytok még?
Szombaton lesz gurulás valamerre?
Hu a mi durva volt már tavaly voltunk vagy 150en
oksa akkor a depónál holap megyek mert reggel korán kellek 10-kor
vagy 3 kor nem tudom na jó éjszakát-kot
okés.
szinte minden héten van... tavaly voltunk is Blazerral egyszer.. csak a sünök hazaküldtek holnap mehetünk... majd a "szokásos helyen" a korzónál megbeszéljük
te is leveszed a rendszámot,majd gyorsulunk 1 et. én leveszem a kipufogót is és lábon viszem leszarom a sünöket.
én is be neveztem
megyek én is , holnap veszem le a rendszámot és igy gyorsulok. jooooooooo buli lesz.
Halotátok holnap gyorsulás verseny lessz a négyesen a kétsávos uton az autópálya le hajtónál 21:00-tol