Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

email
Mala ez a kipuff!-ez odabasz! Ennek disznó hangja van!Azt hittem,hogy a ringen vagyok Nagyot szól az biztos
Cső!
Na mesélj,mi az ábra!
Hát én már megkezdtem az "aláírásgyüjtést"-Bicajjal meg már nem megyek.
Holló megjöttem
Szeva!
Nem mentetek "aláírni"?
Hali Zxr!Jó újra hallani ill. olvasni téged!
Guten Abend Cimbik! Van végre netem!
Hahó! Valaki az éterben,-jön valaki Maláékhoz?
http://teszvesz.hu/item7277559... Az ár irányár engedek belőle ha komolyan érdekel vkit
Kérdésem:erről a vidékről ki megy?
Mala 8-tól mondta a taggyülést!Jelenlétit mindenki saját maga irja alá! Felmentése Zxr cimbinek van
Hali Fiatalok!Úgy halottam a többségnek jobb lenne a jövő hétvégére a nagyobb kanyar.(Mostmár valószinű,mert az időjárás is ezt bizonyitja )Attól függetlenül,holnap is mehetünk 1 kis kirándulásra. Pontositás ügyen pedig találkozó Maláéknál és ott mindent megbeszélhetünk
Szevasztok!

Nem volt rossz ez a MÉZ csak hosszabb felvonulást kellett volna tervezni :D huhh de nagyon szarrá áztunk
SZeva Cimbi, bocsi, hogy nem írtam vissza, nem voltam ott. Gyere hazafele, még mindig nincs kipufogó!
Szeva! 12-én megyek elvileg haza
Na ide ért a szar idő!
Találtam egy képet a neten
Holnap valószínűleg ideér a hidegfront...
Én mennék holnap sztem túrázni, akár hosszabb távra is, csak nekem du. vissza kék érni, szal részemről preferálnám a délelőtti-dél körüli indulást!
ma 14 körül jönne ki vki Bujra ilyen falunapok van. ingyen kaja meg stb
holnap kéne mert a mát leszerzezni már nagyon összecsapott lenne ! beszéltem Janival ő benne lenne hogy holnap kb 13 órakor menjünk vmerre. Lillafüred vagy ha a többség rövidebb távot akar akkor vmi közelebbi helyre ! aki jönne esetleg az még ma irjon már vmit hogy jó e neki vasárnap hosszabb vagy rövidebb túrára menne... vagy vmi
na hát döntsük már el gyorsba !