Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek is tudják mi a jó
valaki tóra ma?
jó napot cimbik
Már alakul a helyzet valamennyire!
Mi az ábra kolléga?
cimbik kedd 16:30 tarcal gyülekező a plázánál
Suzuki Burgman, nyíregyházi buszsofőr állítólag!
Részvétem a családnak!
Nem tudom ki lehetett,még azt sem milyen motor volt.
Red bull rr! a dobodat nem adod el?adom a gyárimat meg persze pénzt::.
ja tudtok valamit hogy kivel történt a baleset?
Janikám rohadjak meg kedden tényleg mennék veletek,de Én kb 19:00ra érek haza.ha meg korábban végzek igérem megyek ...lassan csak összejön..
Dehogy,csak az öcsköst néztem meg.
te eltévedtél örökösön? mikor leszálltam a vasról pont akkor gurultál le azon a kis bordás lejtős vackon.. csak nem láttál
Részvétem!Nem tudjátok ki volt?
Akkor aki lekésett,vagy nem tudott jönni az készüljön a keddre-délután uticél:tarcal bányató. indulás kb:fél5
Halálos motorbaleset Szabolcsban
Gulács, Tivadar - Meghalt egy motoros vasárnap, miután összeütközött egy autóval a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gulács és Tivadar között.

Az elsődleges vizsgálatok szerint túl gyorsan hajtott, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező autóval. A 29 éves nyíregyházi férfi a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az autóban senki nem sérült meg.

Csak ennyit írnak a szonon és az indexen.
Most néztem vissza hogy mindenki odakészült,csak amikor jöttem el akkor láttam egy mérgesen fujtato apriliát a parkoloban ,meg még vagy 4 motort.
voltunk voltunk.... hát nem szóltál hogy ottleszel / ottvagy... legközelebb nem marad el cimbi
Halálos motorbaleset Szabolcsban
Doky? Ti voltatok Leveleken?mert ha igen megihattunk volna egy sört,Én egésznap kintvoltam...
most mondták a napfényes rádióba hogy a mittoménmilyen utcán motoros ütközött motorossal.. vagy motoros autóssal.. azt nem mondták komoly volt e...
Gulács-Tivadari balesetről tud valaki valamit?