Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mé nem jöttél?
mán vissza is gyüttünk... jó vót igaz vót
Na én elindultam a városba.....
Részvétem! link
Én itthon baszom a fajtám, de talán már lassan kész a ház
na mi van? Mindenki elment levelekre?
Vagy péntek este az az orosi rettenetes!
nem tudom ki jöt valami a számon lehet hogy az a finom husika
Mala gyertek ti is.szerintem levelek lesz belőle.
tó. gyere
na hova mentek?
tesó nincs itthon
na fél 3 redbulléknál találka.
ki jön?
Hahóóóóó!Valaki?fél 3kor orosi Abc-nél RedBullnénál?Mortis, tesó nem akar jönni?
gépen van a szervizkönyv vmi hoki van az Aprilia elektronikájával

meg agyalok itt hogy menjek-e fürdeni...
Te nem szerelsz he?
SpinDoktors-igazad van,sajnos! Maximálisan.Sajna,kiírtanak bennünket innen.Megmondták:akinek nem tetszik el lehet innen menni,ebből a .......országból! és ezt is akarják!
a rohadt bankár zsidót egyedül nem tudod megbuktatni mert kevés vagy hozzá.. és nem is tudod kit kéne.. mert a névtelenség homálya mögött van mind1... am. szörnyű hogy ezek irányitják az egész világot..
na fél3kor találkozó! Melyik tóra akartok menni? döntsétek el és akkor oda húzunk
oké akkor én maradok itthon a kádba
Sajnos egy olyan gépezet apró csavarjaivá váltunk, amely ellenünk dolgozik, olyan értékeket létrehozva, amelyek nem értékek. Sok útkereső emberrel találkozni, akik érzik: Itt valami nincs rendben.
Nem szeretnék összeesküvés elméleteket gyártani, s a rossz értelemben vett magyarkodás címkéjét sem szeretném a véleményemre, de a következők a saját meglátásaim, ami lehet tévedés, de én úgy érzem, valami ilyesmi lehet a színfalak mögött:

Az idő kereke körbejár, minden ellenkező híresztelés ellenére. Most jutunk el szerintem –e civilizációval jelenlegi körünk végére. Elértük az álságos világunk végére, ahol lassan rá kell ébredni, hogy ezek az értéknek kikiáltott dolgok nem valódi értékek, a pénzen vett dolgaink csak eszközök, nem célok.
Az állítólagos szabadságunk, csak jogi fogalommá zsugorodott, mert ha igazán őszintén magunkba nézünk, a pénz rabszolgái vagyunk, s ezzel együtt azé a néhány emberé, akik –e pénzek mögött állnak, s húzgálják a zsinórokat. Uzsorakamataikkal (kamatos kamat) egy világszintű adósságspirált hoztak létre, amelynek összeomlása egyszerűen szükségszerű, hogy ez mikor és hogyan fog megtörténni, vannak rá ötletek, de nem lesz vidám az biztos. (Néhány gondolat erre vonatkozólag: http://www.ideal.hu/ezoteria/1...).
A Korszellem című filmben látható bőr alá építendő chipek szintén elgondolkodtattak. Úgy gondolom más úton indultak el a fejlesztők. Mobiltelefon, notebook, internet, GPS és még sorolhatnám –e „fantasztikus” kütyüket. Mindent tudnak rólunk, ha akarnak. Hol járunk, mit csinálunk, mikor csináljuk, mit nézünk, mit olvasunk, mit gondolunk…stb. Megkérdezem: Hol is van a szabadságunk? A már említett filmből az is kiderül, ha nagyon nem tetszik valakinek, amit teszel terroristaként bármikor elvihetnek. Érdekes ugye? (Kiadatás c. film nagyon jó példa erre.) Fontosságunk érzetével elvakítva szimplán szemmel tartanak mindenkit. Az internetet annyiban kiemelném a felsorolásból, hogy ez legalább kétélű pálya lett. Az érdeklődő a színfalak mögé tud nézni, ha akar, és érti amit ott lát.
Összefoglalva: néhány ember anyagi érdektől vezérelve megbetegít minket, hogy meggyógyíthasson, butít, hogy irányíthasson, majd az általunk termelt javakból épített fegyverekkel megritkít. Ennyire egyszerű a képlet.

Nézzük Magyarországot. Miért zavarjuk mi ennyire sokak köreit? Miért akarják romlásba dönteni ezt a nemzetet? Miért érezzük azt, hogy a történelem órán hallottak valahol sántítanak? Miért félnek tőlünk?
Pár száz évvel ezelőtt tudták már: Ha tönkre akarsz tenni egy nemzetet, vedd el a múltját, írd újra a történelmet. Igen így jártunk mi is. A románok, szlovákok kaptak, tőlünk elvették.
Vannak elméletek, arra vonatkozólag, hogy kik is vagyunk, de az egyértelműen mese, hogy honnan jöttünk, mert mi itt voltunk. A nyelvünk, a kultúránk mind ezt támasztja alá. Szent István király nem államalapító volt, hanem állameladó, társadalomromboló. A magyarok őskeresztények voltak, őket nem kellett megtéríteni. Csak eltéríteni sikerült. Kérdés, hogy ezerévnyi szenvedés után visszatalálunk –e a helyes útra? Szeretném hinni, hogy igen, de a fent említett érdekek nem nagyon akarjál ezt hagyni.
Ne higgyük el, hogy porszemek vagyunk! Ha azok lennénk, miért félnek?
Trianon volt az első nagy áttörés nemzetünk tönkretételében. Aztán a kommunista nevelés megalapozta birkalétünket a világban. Erkölcsi, társadalmi erőnket morzsolták fel lassú alapossággal, a gazdasági krach után. Aztán jött a „rendszerváltás”. A nagy gazdasági és társadalmi nihil, remek alap volt –e talmi világ számára. Jöttek a kereskedelmi bankok jobbnál jobb hitelekkel. Vedd meg ezt meg azt, s neked jó lesz. Megettük. Miért is mondom mindezt? Mi van emögött? Szerintem a következő kép rajzolódik ki:
A globalizáció semmi más, csak modernkori gyarmatosítás. A kereskedelmi bankok kiknek a kezében vannak? Annak a néhány embernek a kezében. És ők melyik népcsoporthoz tartoznak? Vallásuk? Hát igen. Zsidók. Istenük pedig a pénz. Van nekik igazi hazájuk? Nincsen. Kaptak, de az már nem tetszik annyira. Tehát mit csinálnak? Vesznek maguknak egyet. Sokkal kellemesebb a Kárpát medencében, mint a sivatagban nem?
Hogy érik el mindezt? A magyar nép fogy. Mégis épülnek az új lakóparkok, mindenki lakást vesz – ami sehol a világban nem jellemző – hitelre. A gazdasági helyzet „véletlenül” úgy alakult, hogy –e hitelek szépen bedőlnek, s az ingatlan kié lesz? A banké természetesen, amit olcsón el tud adni, vagy albérlő lehetsz a saját házadban. Valamint néhány éven belül a halálozási és születési rátának köszönhetően, rövidesen nagyon sok ingatlan fog amúgy is lakatlanná válni, aminek eredményeként drasztikus árcsökkenés lesz a piacon. Az Euro övezethez való csatlakozás pedig az egész folyamatra ráteszi a koronát, a kb 50%-os értékcsökkenéssel, amit az árfolyam meghatározással generálnak. Íme az új haza! Érdekes nem? Szerintem inkább hátborzongató.
Turizmusban dolgozó szakemberként szöget ütött a fejembe a következő tény is: Miért van az, hogy az igazi küldő országokban csapnivaló a marketingünk, viszont Izraelből egyre több vendég érkezik kis hazánkba? Magyarországról nagyon jó képet kommunikálunk Izraelben. Nagyon szeretnek minket és nagyon szívesen jönnek ide. S nem csak turistaként! Egy izraeli ember gond nélkül tud letelepedni Magyarországon, minden különösebb akadálytól mentesen kap állampolgárságot, s nincs kvóta! A trianoni határon kívül rekedt magyarok állampolgárságáról bezzeg szavaztattak minket. Hosszas uszítópropaganda után. Elkeserítő szerintem. Magyar ember nem, de egy zsidó simán lehet MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR!
Hát ilyen világban élünk. S ez csak a jéghegy csúcsa. Szerintem.

Szóval tényleg fel kellene ébrednünk! S csak reménykedek, hogy nem késő…
Legyünk büszke MAGYAROK! Ne hagyjuk, hogy összemorzsoljanak minket. Ne hagyjuk magunkat elüldözni szülőföldünkről!
ótó, jön az asszony is.
fürödj otthon a kádba
Miért,te bicajjal akarsz Mortis?
mi motoral
én fürödnék valahol inkáb