Jó reggelt cimbik!
Hagyjuk már ezt a sünözést! Nem vagyok rendőr meg ismerősöm sincs, utálom őket én is mint a szart! Meg is büntettek már egy párszor. De ha akar úgyis talál valamit amiért megbüntessen! Ha el akarod kerülni akkor rakjál fel egy ládát ami tele van izzókészlet, elsősegély csomag stb... és menjél 50-el! Na.
Vagy menj városon kívül motorozni vagy akkor ne motorozz! A munkájukat végzik,,,,
hú látom nagy vita alakult itt ki !
akkor örömmel jelentem be hogy 170 re megjavitottam a városi rekordom ergo hazáig is kisértek a sünök ... de hát na
A tételesen megnézed a videót, akkor láthatod, hogy mindenhol megvolt a kellő reakcióidő hogy megálljon, mellesleg mi(te is meg zx-r is) elég jól ismerjük a várost, és mi tudjuk hogy hol veszélyes a motorozás a városban...
Mindegy én csak annyit mondok, hogy lassan mentem és ennek örömére már egy hónapja nem motoroztam.
Áldás és békesség, a véleményem nem változtatom.
Egyébként meg annyira volt vészes ez a kör a városban,hogy mögötte ment még a felvétel alatt 4 motor,és mind simán vett mindent,mert volt hely,stb.
Ja,hogy akkor ez már így rögtön 5 felelőtlen motoros?!?
És?!?
Százszor jobban félek én a minden szabályt betartó b@lfaszoktól az utakon,mint a zx-r féle "felelőtlen" motorosoktól!
És százszor több bajt is okoznak ők!
Rossz példa?!?
Aki olyan hülye,hogy másokat majmol,mert magától nincs egy önálló gondolata és megmozdulása,azokkal foglalkozzon az ember?
Ki nem sz@rja le azokat a verebeket?
Kit érdekel a létük e világban?
Miattuk ne csinálja azt ami neki örömöt okoz?
Hagyjuk már ezt a hegyi beszédet!
Persze hogy tele van a zsebe ezekkel az "én csak jót akarok " hozzászólásokkal,mert ez egy másik motorostól kb. úgy hangzik,mint amikor az egyik alkoholista mondaná a másiknak,hogy ne igyál te barom,mert nem tesz jót az egészségednek!
Ez az igazi álszent viselkedés!
Bort iszok és vizet prédikálok!
Nincs olyan motoros ebben a kikefélt országban,aki még nem csinált hasonlót!De könnyű a másik felett pálcát törni.De az önvizsgálat már büdös gondolom a prédikálóknak!
Nem szidtalak, nem anyáztam, leírtam a véleményem, és a pofámat is vállalom hozzá.
Rossz példát mutatsz a videóval (Ezért 1-es).
Az igaz, hogy csak azoknak, akik fogékonyak rá.
Szevasztok srácok.Tegnap megbüntettek a SÜNÖK.Demecsereben,autoval biztonsági öv miatt.de nem ez a lényeg.amig Nekem irta az eggyik SÜNDÖR a csekket,addig kiszedtek még 2autot,csak ugyebár azokat ismerték és se biztonsági öv se semmi,pacsikáztak aztán ennyi,hol az igazság ebben a tetves országban?azért mert Kispista akiben még lehet volt 1 decinyi pálesz is,DE ISMERŐS,ŐT nem bántjuk.aki meg nem falubéli azt leszivatjuk.Én 100métert mentem,mondtam a buznyáknak is,azt is mondtam hogy ott dolgozunk az iskolában,de ŰŰŰŰTT nem érdekli...Na az ilyen bassza meg a joédes annyát...óóhhh ha motorral vagyok....
avató miko leszen?
ez igaz voót cimbikém
Hagyjuk már ezt a sünözést! Nem vagyok rendőr meg ismerősöm sincs, utálom őket én is mint a szart! Meg is büntettek már egy párszor. De ha akar úgyis talál valamit amiért megbüntessen! Ha el akarod kerülni akkor rakjál fel egy ládát ami tele van izzókészlet, elsősegély csomag stb... és menjél 50-el! Na.
Vagy menj városon kívül motorozni vagy akkor ne motorozz! A munkájukat végzik,,,,
akkor örömmel jelentem be hogy 170 re megjavitottam a városi rekordom ergo hazáig is kisértek a sünök ... de hát na
Mindegy én csak annyit mondok, hogy lassan mentem és ennek örömére már egy hónapja nem motoroztam.
Áldás és békesség, a véleményem nem változtatom.
Ja,hogy akkor ez már így rögtön 5 felelőtlen motoros?!?
És?!?
Százszor jobban félek én a minden szabályt betartó b@lfaszoktól az utakon,mint a zx-r féle "felelőtlen" motorosoktól!
És százszor több bajt is okoznak ők!
Aki olyan hülye,hogy másokat majmol,mert magától nincs egy önálló gondolata és megmozdulása,azokkal foglalkozzon az ember?
Ki nem sz@rja le azokat a verebeket?
Kit érdekel a létük e világban?
Miattuk ne csinálja azt ami neki örömöt okoz?
Hagyjuk már ezt a hegyi beszédet!
Persze hogy tele van a zsebe ezekkel az "én csak jót akarok " hozzászólásokkal,mert ez egy másik motorostól kb. úgy hangzik,mint amikor az egyik alkoholista mondaná a másiknak,hogy ne igyál te barom,mert nem tesz jót az egészségednek!
Ez az igazi álszent viselkedés!
Bort iszok és vizet prédikálok!
Nincs olyan motoros ebben a kikefélt országban,aki még nem csinált hasonlót!De könnyű a másik felett pálcát törni.De az önvizsgálat már büdös gondolom a prédikálóknak!
Rossz példát mutatsz a videóval (Ezért 1-es).
Az igaz, hogy csak azoknak, akik fogékonyak rá.
Olvasd el a #24-est is!
Ne úgy legyen, de Addig jár a korsó a kútra...