Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nana,nyugtával dicsérd a napot!
Meg ne ébreszd fel az alvó oroszlánt!
Meg ilyenek!
Chuck nem csinál ilyet!
Hallod versenyző,arc nélkül ne oktasd itt Csák(Norris) kollégát,mert egy súlyos katakogerivel lebontja a motorod hátulját,"oszt" lehet majd megsértődni!
morgen
Na jó reggelt cimborák!
Felkelni, nem dögleni
vagy ha lejössz megmutatom a VFR en hogy lett megcsinálva... még vhol megvan annak a ragasztónak a papirja is asszem...
jaj te .. befodog a végét(eit) benyomod vizbe és vagy belefújsz.. aztán látod hogy bugyborékol... az én hűtőm eléggé meg volt menve és megcsináltam.. pedig két helyen bugyborékolt meg olyan helyen volt hogy nehéz volt odaférni... mondom ha gondolod segitek.. de ha sok pénzed van bizd hűtősre.. te tudod.. sztem egy próbát megér a dolog
Hát mostmár e van, az a baj hogy nem látom a lyukat ezért félek, inkább hűtőshöz viszem
ilyen kétkomponensü szar.. adnak hozzá ecsetet mindent.. letisztitod a felületet összekutyulod rányomatod a lyukra 2 perc alatt megszárad és onnantól semmi baja

bár ez nem Szászék dolga lett volna? elvégre a hűtő nem magától lyukadt ki..
hogy kell használni? csöpög a hütő az alsó bordánál, aki lamellák között
leeht venni iylen hűtőragasztó szart 1900 ft környékén én a VFR-hűtőjét azzal csináltam meg.. és tökéletes lett sztem ennyi miatt ne vidd hűtőshöz meg tudod csinálni te is.. ha kell segitek
nem mondod le jössztök a por néphez
hát persze hogy nem tolakodás hisz csapat tag vagy nem
Na úgynézki hogy jól nézki, nagyon csepeg a hűtőm, remélem holnap megcsinálják. de azért mentem egy kört, király az új gumi eléggé faszán tapad.
jó lesz.
elférünk alatta bőven
Helló!
Akkor ha nem veszitek tolakodásnak,beneveznénk mi is 2 fővel!
tesék mortis még sokára lessz az avatás
Vigyázz a buszokkal!
na gurulok egyet amíg bírja a hűtőm
Gyors vagy!
Ez így tiszta.
már fizettem...
na módosítottam
nehogy fizess neki! Vegye le akkor azt egye meg a gumiját 90 ezerért
Ja hallod 48000rel lehúzott mivel a biztosító nem akarja kifizetni még a gumit.
Oké megyek.
Nem csinálta, meg csak félkész. Első idomot még fújni kell, kipufogó nincs...