Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van már mentem most vele egy kört. Fullad, de ha a nitrokart meghúzom, hasíít.
Köszi Cimbikém!
Igazából egész nap ez jár a fejemben,de nem tudom!
Dolgozik a Csajé,egyedül meg már a t.k.m kivan a mászkálással!
Hoppá,bocs főnök az előbbiekért!
Visszaszívok mindent!
Jut eszembe BlazR! Tököd érjen bokáig! Isten éltessen!
Gondoltam,hogy nem ment el az eszed,de ahogy Karel tempóját elnézem,lehet jobban jársz ha legalább kibéreled a szezonra!
Feltéve ha sikerül életet lehelni bele!
A látszat csal! A legújabb fejlesztésű "big bang" erőforrás dolgozik benne! Csak úgy ágaskodik kigyorsításnál!
Ja amúgy 3 sebességes simson blokk van benne, turbó hűtéses, egy kicsit szimeringes, gyorsleállító( 2 ujjas), kókemény gumik, fordított villa, elől hátul satufék. Van itthon egy verseny rezóm, lehet rádobom
na meg az a hátsó központi rugóstag se semmi. te, mire berántod a bali csak rúg rá egyet és már csak a nyomát látod (ha nem áll ki kerékre és el tud indulni a hatalmas erőtől). szerintem ne állj ki vele mert a látszat csal.
9363 te jössz este?
Sajna nem az enyém, csak szerelem most mivel nem akar menni, lehet megveszem mert eladó Kanyarba a kipufogó tuti leér
Egyébként ez Gidó új szuperfegyvere?
Dehogynem,pont ezért írtam!
-slick fölösleges,mert ezt csak felborítani lehet,dönteni nem
-tárcsafék túlzás,mert nincs miről lelassítani(egyébként a bicajomon is ilyen működésű tárcsafékek vannak)
-kipu csak designelem
-gyorsleállító:ez lehet a leghasznosabb:gyorsan leállítod aztán kuka
-gyorsgázkar:nem tudsz olyan gyorsan gázt adni,hogy beérd a Cimbit!

A név önmagában is nagy fegyver mint tudjuk,de hát itt lehúzza a technika!
Hali! Sajnos én nem tudok veletek menni este, mert most indulok Erdélybe, pedig kár kihagyni egy ilyen estét! A hangulattal biztos nem lesz gond, kellő pálinka után !
Aztán torok ne maradjon szárazon!
most nézem a BlazR-én sportlégszűrő meg fordított teló is van! így már tényleg nincs esélyem
De tényleg ezzel gyere!
amúgy a balázsé tényleg vadabb. felesleges a slick gumi balázsén a kormány sokkal sportosabb na meg az ülés... azon lehet csak kiülni igazán
Nem merültél el a részletekben kolléga!
- slick gumik
- elöl-hátul tárcsafék
- ülés alatti kipu
- gyorsleállító
- gyorsgázkar
+ igen a lényeg!...a Kawasaki matrica!
Esélytelen vagy!
Amíg Te csak egy Kawasakis matricával tuningoltad a vasat,addig Balázs egy vérbeli teljesítményfokozót,egy rezót dobott fel rá!
én meg ezzel megyek! Majd lövünk egyet!
nm. meg van valami noti bontó is, de szerintem sokkal ott se lehet olcsóbban megúszni
Vigyázz vele,mert a rezó nagyot tol rajta,nehogy meglepjen!
Fáslizd oda a csuklódat a kormányhoz!
Az jó,akkor még egy ideig elnézem ezt a kis fekete pacát itt a jobb sarokban!
Köszöntem!
aaaaa amán jó!
szülinapodra kaptad? micsoda bódis rendszer van alatta.
de csak óvatosan vele, elég vadnak néz ki
csak nem a tiéd? Este kötelező azzal jönni akkor!
Új motor.