Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen megberugás is lessz remélem.
cső nem kell pireli corzát vesszek.
már akartalak is hivni.

ja holnap szalonna sütés nálunk 18:00 után gyertek.
én ott lesszek
Jagermanoka!Engem érdekelne az a maszk!Ha egy telószámot tudnál adni,azt meg köszönném és megbeszélhetnénk,hogy mikorra tudnád megcsinálni:)
mala kő a hátsó gumim?
és zsolti neked az első?
a nyírtéti bulinál mikor lesz kaja? mert arra megyek
Sziasztok Arcok! Sajnos nem tudok menni, mindenki örömére :) Megyünk pestre vasárnap jövünk, jó gurulást nektek hétvégére! Trafi mentes széles utat :)
Este 20-00-ra van foglalva asztal. Aki tud jöjjön.
Az idei nyírtéti program eltér a tavalyitól:

http://www.nyirtet.hu/main/pro...
Cső! Hazaértem! Janek Mala ti is? DUCATI POWA
én annyit tudok, hogy köbö délre bogdányba jön a nép hangnyomás mérésre
Oda!
persze igény szerint festem.... univerzális a maszk ....
És festitk is igény szerint?

Lehet,hogy érdekelne.
Mi kell hozzá?
Nekem Shoei XR1000 van

Szerintem überfasza

aham az egyik ismerősöm is csinál ilyet meg én is
Mit is csinálsz Te,...pontosabban?

Ez mi?

Te csinálod?
azt a maszkot az egyik barátom csinálta dunavarsányba de én is készitek ... ugyanilyet és oylanra fényezem amilyenere kell antikolt vas vagy fekete vagy amilyen kell... 10 ropi az ára valódi bör pántokkal igényesen
szia!

oh nah ezt jo tudni :D:D most azt a gépet kivonják a forgalombol mert nem lett átiratva..... a kijelző azér lett cserélve a dynon mert csodával határos módon 1 órát át a napon a moci és azt vettem észre hogy elrepedt.... az a viper dob az jáú hangu nekem legalább is bejött a hangja

u.i én is megyk a plazához
Megyek én is
én ott leszek most megyek
ugy 18:00-ra
Ma pláza?
a keletimotorosok.hu-n is oda szervezik.. gúy mint tavaly.. megint tele lesz a kút
Jagermanóka,a haverommal cserélted el az R1-et,én meg megörököltem a viper dobodat és az RS Dyno műszerfaladat.A sisakodon az maszk?Hol vetted?Vasárnap Nyírtéten a helyünk!:)