Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estétől reggelig
Igen használtam, nagy szar volt (nekem). Soha többet nem raktam bele. Pedig bótból vettem
reggeltől estig?
Április 9 Plaza előtt.
Bogi Color Kft. Nyíregyháza Derkovits utca ( Isuzu terepjárók vannak szembe vele 2db). Itt van festék, kitt, műgyanta stb..
Na megvolt az olajcsere: Castrol Actevo X-tra 4T 10W40 et kapott a drága. Eköirás szerüen 2.8 liter ment bele.

Hasznalt valaki mar ilyet?

Fekolajat is kapott ELF 5.1-et. Az letezik hogy fuhabban, jobban adagolhato lett a fek?
hallotam valami olyasmit h nyír 1-en lesz valami hondás nap vagy mi mikor és hol lesz?
halottam én kocsikázhatok ti meg már tépitek a gázt
kb
fasza volt én is csapattam 1 jópár kört.
nem egy fél órája mentél ott a teszkó felé vagy ott a környéken?
motoroztam majd később
ÜDV

nyiregyen ilyen műgyanta féleséget hol lehet venni ami jó idom javításhoz ?!
Sziasztok!
Vasárnap mennénk kisbusszal a motorkiállításra Bpestre, 6-7 emberke befér hozzánk.
Indulás nyíregyházáról 8 körül, és kb. délután 5-6körül vissza.
Ha hat ember összejön, akkor fejenként az útiköltség 2500Ft.
Ha érdekel benneteket, keressetek a frexio@gmail.com címen.
Üdv mindenkinek:
Miki
Szerintem nem környezet meg 3 fotó alapján kell eldönteni vagy mérlegelni azt hogy melyik a jó motor....
A távolság is egy dolog. Kinézel több motort rászánsz egy napot, elindulsz sorba, ami közbe esik megnézed majd visszafelé megállsz ott ami a legjobban egybe volt. Ez szerintem 20ezer forintot megér ha ott van egy igazán jó.
Ui. a pályázott motorok általában sokkal többször és jobb karban vannak tartva. (ha nem törte rommá sokszor még jobb mint....)
Most nem a te konkrét motorjaidról van szó,hanem általában ez az általánosítás a környezetröl motorvásárlásnál!

Azt a matricát bármelyik dekoros legyártja,én kérdeztem mikor leszedtem!

Van egy 636-os akinek a tulaja már látja a fátol az erdő:
"

Csere érdekel: Kawasaki Z750, Yamaha FAZER, Suzuki GSR600-ra"
nem a házról van szó
a kéken ott a tankon és a hátsó villán a gyári warningos meg láncállítós meg mittoménmilyen matrica. előbbi festéskor lekerül ugye.
stbstb..

r1 nincs kizárva.. gond a távolság.. sok motor van a környéken is hírdetve jóáron

most legalább 20 hírdetés van összeírva
Nem osztom ezt a honnan árulják a motort nézetet!
1. Régi ház, sáros udvar: lehet az álma volt,megvette,megbecsülte cirógatta simogatta,óvta.(bár a konkrét esetnél az átfestés miatt hanyagolnám)
2. Díszbúrkolat,szökőkút: van lóvé,3-ával veszi a gumit legyen mit füstölni,van benya bőven,kell is ha a hasonló haverokkal állandóan gyorsulunk a város szélén,pályázni is jár mert sikk a haveri körben! Ja és van kincs csavargatni az órát is!

Az R1 ha előben jó,szerintem 1 osztályal feljebb focizik mint egy 954-es,szerintem!Ha már puccsítós fröccsöntött rakétát akarsz!
a közelben még EZ az ami érdekelhet.. meg asszem egy 2004es 636 hírdetést is láttam ami jónak tűnt...
nekem is jobban tetszik a kék.. vhogy a gondos korrekt tulaj benyomását kelti a hírdetés... mind1.. holnap elmegyek megnézem.. azt a 20percet megadom neki

sabato nem rossz az R1.. csak messze van.. de lehet 7végén lesz egy nap amikor több motort is megnézek
Jó kis motornak tűnik mind a sabato által linkelt R1, illetve a kék(meg a fekete) cbr 1100 XX is. Viszont az XX az sport túra motor, és jó nehéz viszont világból kivivős fajta Az R1 meg hát, úgy megy mint az állat, gyurmónak köszönhetően meg is tapasztaltam annó
Hali Doky! Hívtam az ismerőst de nem tud semmit a gépről meg a tulajról. Nekem a kék meg a környezete sokkal korrektebb!
Doky

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf-r1_modell-436922
5
Mala lépj már fel facebookra légyszi
át van festve... am jónak tűnik.. de a feketében 9500 e b b e n pedig 5000 kilóméter 5 év alatt.. háááááát

a kék vmiért jobban tetszik..