Sziasztok!
Vasárnap mennénk kisbusszal a motorkiállításra Bpestre, 6-7 emberke befér hozzánk.
Indulás nyíregyházáról 8 körül, és kb. délután 5-6körül vissza.
Ha hat ember összejön, akkor fejenként az útiköltség 2500Ft.
Ha érdekel benneteket, keressetek a frexio@gmail.com címen.
Üdv mindenkinek:
Miki
Szerintem nem környezet meg 3 fotó alapján kell eldönteni vagy mérlegelni azt hogy melyik a jó motor....
A távolság is egy dolog. Kinézel több motort rászánsz egy napot, elindulsz sorba, ami közbe esik megnézed majd visszafelé megállsz ott ami a legjobban egybe volt. Ez szerintem 20ezer forintot megér ha ott van egy igazán jó.
Ui. a pályázott motorok általában sokkal többször és jobb karban vannak tartva. (ha nem törte rommá sokszor még jobb mint....)
nem a házról van szó
a kéken ott a tankon és a hátsó villán a gyári warningos meg láncállítós meg mittoménmilyen matrica. előbbi festéskor lekerül ugye.
stbstb..
r1 nincs kizárva.. gond a távolság.. sok motor van a környéken is hírdetve jóáron
Nem osztom ezt a honnan árulják a motort nézetet!
1. Régi ház, sáros udvar: lehet az álma volt,megvette,megbecsülte cirógatta simogatta,óvta.(bár a konkrét esetnél az átfestés miatt hanyagolnám)
2. Díszbúrkolat,szökőkút: van lóvé,3-ával veszi a gumit legyen mit füstölni,van benya bőven,kell is ha a hasonló haverokkal állandóan gyorsulunk a város szélén,pályázni is jár mert sikk a haveri körben! Ja és van kincs csavargatni az órát is!
Az R1 ha előben jó,szerintem 1 osztályal feljebb focizik mint egy 954-es,szerintem!Ha már puccsítós fröccsöntött rakétát akarsz!
nekem is jobban tetszik a kék.. vhogy a gondos korrekt tulaj benyomását kelti a hírdetés... mind1.. holnap elmegyek megnézem.. azt a 20percet megadom neki
sabato nem rossz az R1.. csak messze van.. de lehet 7végén lesz egy nap amikor több motort is megnézek
Jó kis motornak tűnik mind a sabato által linkelt R1, illetve a kék(meg a fekete) cbr 1100 XX is. Viszont az XX az sport túra motor, és jó nehéz viszont világból kivivős fajta Az R1 meg hát, úgy megy mint az állat, gyurmónak köszönhetően meg is tapasztaltam annó
Hasznalt valaki mar ilyet?
Fekolajat is kapott ELF 5.1-et. Az letezik hogy fuhabban, jobban adagolhato lett a fek?
nyiregyen ilyen műgyanta féleséget hol lehet venni ami jó idom javításhoz ?!
Vasárnap mennénk kisbusszal a motorkiállításra Bpestre, 6-7 emberke befér hozzánk.
Indulás nyíregyházáról 8 körül, és kb. délután 5-6körül vissza.
Ha hat ember összejön, akkor fejenként az útiköltség 2500Ft.
Ha érdekel benneteket, keressetek a frexio@gmail.com címen.
Üdv mindenkinek:
Miki
A távolság is egy dolog. Kinézel több motort rászánsz egy napot, elindulsz sorba, ami közbe esik megnézed majd visszafelé megállsz ott ami a legjobban egybe volt. Ez szerintem 20ezer forintot megér ha ott van egy igazán jó.
Ui. a pályázott motorok általában sokkal többször és jobb karban vannak tartva. (ha nem törte rommá sokszor még jobb mint....)
Azt a matricát bármelyik dekoros legyártja,én kérdeztem mikor leszedtem!
Van egy 636-os akinek a tulaja már látja a fátol az erdő:
"
Csere érdekel: Kawasaki Z750, Yamaha FAZER, Suzuki GSR600-ra"
a kéken ott a tankon és a hátsó villán a gyári warningos meg láncállítós meg mittoménmilyen matrica. előbbi festéskor lekerül ugye.
stbstb..
r1 nincs kizárva.. gond a távolság.. sok motor van a környéken is hírdetve jóáron
most legalább 20 hírdetés van összeírva
1. Régi ház, sáros udvar: lehet az álma volt,megvette,megbecsülte cirógatta simogatta,óvta.(bár a konkrét esetnél az átfestés miatt hanyagolnám)
2. Díszbúrkolat,szökőkút: van lóvé,3-ával veszi a gumit legyen mit füstölni,van benya bőven,kell is ha a hasonló haverokkal állandóan gyorsulunk a város szélén,pályázni is jár mert sikk a haveri körben! Ja és van kincs csavargatni az órát is!
Az R1 ha előben jó,szerintem 1 osztályal feljebb focizik mint egy 954-es,szerintem!Ha már puccsítós fröccsöntött rakétát akarsz!
sabato nem rossz az R1.. csak messze van.. de lehet 7végén lesz egy nap amikor több motort is megnézek
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf-r1_modell-436922
5
a kék vmiért jobban tetszik..