Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szél nem nagyon akar elállni sajnos.
jó idő lessz ne agódj
1 fok, és rohadt nagy szél fúj. Nem nekem való ez .
mert?
Én kihagyom Papó.
Üdv FŐNÖK !
Nem igérem magam de mindent elkövetek .
12 00 ig jelzek .
Jó reggelt!
Ki jönn ma motorozni 13:00 náza
így gondoltad?
Az élet olyan mint a motor... ha nem megy be kell rúgni!
Hali!

Nem igazán értem miért ölitek egymást?
Meg miért jó ez nektek?
smst sem írt vissza?

és az SP? azt meg sem nézted? képen nagyon tetszetős mindkettő
szia!
2 napi hívogattam+ sms bajnokság!
kapja be!
igy lett az LTZ
nem a dekniről van szó, tudod jól...
fostalicska ha át van fújva egy dekli? akkor a tiéd is fostalicska? sztem nem

írok neked én MSN en ha neked gondot jelent
még mindig nem tudom milyen KLX-ről van szó...
Lejáratással arra célzol, h fostalicska motorokat veszel és adsz el? Akkor én nem hasonlítok rád, mert az én járműparkomban nincs kifogásolni való!
"tudod a telefonszámom, e-mailom mindenem! nyugodtan írj ott"
KLX? Vagy gond van a rövidtávú memóriáddal?
nem kérek tüzet de köszi
ott tartottunk, h KLX, stb...
A gyufát meg ne akard kihúzni nálam!
te amúgy felfogod amúgy amit írsz?

én vagyok szájkaratés de te ÍROD hogy összetörsz mint egy ropit..

milyen KLX 250?
Miről beszélsz, h nekem nem jött össze? Abban is dolgoztam, de sajna otthon nem éri meg.
Lejáratni? Miben nem vagyok más te szájkaratés?
Ha igazán bajom lesz veled azt meg észre fogod venni, mert személyesen törlek ketté mint egy ropit!
én nem is állítottam hogy nem bírom ki

egyébként még mindíg ott tartunk hogy én nem sértegettelek téged veled ellentétben

de ha nagyon akarod:

savanyú a szőlő? én mióta lediplomáztam és elújságoltam itt nem dicsekedtem vele .. nem is tudom miért hoztad fel.. arról nem én tehetek, hogy neked nem jött össze és más szakmában dolgozol...

"hibátlan" motorokat adtam el? hát igen.. olyan hibátlanok voltak mint a Kawa KLX 250.. ugye?

részemről ennyit.. bár én is tudnám cifrázni.. de nem tudom ha ennyi bajod van velem élőben miért nem mondtad még meg ? úgy szokás...
nekem semmi bajom veled de ne próbálj lejáratni itt főleg olyannal ne amiben te magad sem vagy más..

ha bajod van tudod a telefonszámom, e-mailom mindenem! nyugodtan írj ott.. de itt ne pocskondiázz.. mert én sem tettem.. eddig..
mi ez a szarfaszú duma, h nem bírom ki, h ne az enyém legyen az utolsó szó? ezek aszerint te nem bírod ki
figy már... nem bírod ki ne a tiéd legyen az utolsó só? te tudsz minden jobban.. akkor ki is a nagyokos nagyokos?