Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz az infót! jó árba van, régóta vadászok tanktáskára. De mikor volt az RMC honlapján kirakva, megkérdeztem a boltba, hogy van-e még belőle. Azt mondták nem is kaptak a készletből
ja meg vettem egy cső sálat, ilyen fehér terep mintás szinűt!
Én pedig tanktáskát vettem tegnap a Lidl-ben, és jó!
Vettem két fasza új plexit a bukómra, az egyik fekete, a másik kékes irridium plexi.
Ne is mondjál! Jobban jársz!
legalább tud vetiteni
projektoros bőrruha érdekel vkit ?
Akkor is ócsóóóóóóóóóóóó
mondjuk 9000 km pályázás....
és még ez is alkuképes
erre inkább én nem mondok semmit
igazából nem erre akartam kilyukadni, de ez lett a vége
Helló uraim,nem tudja valaki hogy a kawától a dainese forgalmazását nem vette e át más nyíregyen mert szükségem lesz egy plexire.
tudtam hogy erre akarsz kitérni és vártam mikor is írod végre
Tudod hogy egy év után, az olaj összeszedi a párát, meg stb. sajna cserélni kell Inkább cserélem, oszt jóvan
Én nem azt mondtam, h ez meg van becsülve, csak nem kell a környezet alapján leírni valamit! Pont te tudhatnád a legjobban,amilyen "hibátlan" motorokat eladtál..
cseríííd

jövőhéten veszek Karsai bácsiéknál szűrőt és cserélem én is

pedig csak 3000km van a régiben..

használt 3000kmeres Power 1 racing olaj eladó ..
akkor ezek szerint a Fazer meg van becsülve jobban mint a milliomosé viszont gyorsan puccba is vágta (ott a vödör meg minden a motor mellett és a krumpli ami szivacs) mert ronggyá van ütve..
Azon gondolkoztam, hogy le kéne cserélni az olajat, mert mostmár váratlanul betörhet a jó idő most az erkélyen is 2.7 fok van
A krumplit már ősidők óta használják eladáskor, azt hittem tudod Nah mind1 krumplival drágább a motor akár 20%al