Sziasztok!
Most néztem a szon-on az SV-s balesetett. Eléggé lefagytam, mivel látásból ismertem a motort, sokszor állt a szomszédban (Bethlen Gábor) u... A sráccal nem találkoztam még, pedig közös képet is csináltam a motorjainkról (Nekem is Sv 650s-em van) .
Ha van aki ismeri, vagy találkozik vele mondja meg neki, h jobbulást kivánok...
Reggel bővebbet tudok, amit mondott: boka, térd és kulcscsont. Épp a műtőből hozták ki amikor hívtam, azt mondta jól van (gondolom a körülményekhez képest). Azonnal a vas érdekelte, hogy hogyan lehet majd rendbehozni, úgyhogy úgy nézem megmarad a csákó. A jókívánságokat átadom neki.
jujj hát mondj valamit olyan 10:00 ra vagy 11:00 ra tudnék kb ottlenni csak még azt nem tudom mivel megyek mert ezek a buszok örökösről indulnak és lehet nem otthon alszok ... amonnan meg viszont semmilyen busz nem megy felétek
jobbulást Stylusnak ! csak egyszer találkoztam vele de én nem iylen egykerekezgetős tipusnak néztem... na mind1 reméljük semmi komoly baja
hupszli reggel megcsuktak egy olyan SVt mint az enyém vót... most hivtak hogy egyben vagyok meg élek e még mert ugyanolyan szinű mint az enyém és azthitték ... de a képek alapján ez 650.. na reméjjük semmi komoly baja a gyereknek.. de ezután nem nagyon fog egykerekezni egy ideig ...
Na megint szar idő van.
Most néztem a szon-on az SV-s balesetett. Eléggé lefagytam, mivel látásból ismertem a motort, sokszor állt a szomszédban (Bethlen Gábor) u... A sráccal nem találkoztam még, pedig közös képet is csináltam a motorjainkról (Nekem is Sv 650s-em van) .
Ha van aki ismeri, vagy találkozik vele mondja meg neki, h jobbulást kivánok...
üdv Stavi
ha valakit érdekel irjon.
szabist@citromail.hu cimre
Én már megjártam Debrecent.
Stylusnak jobbulást kivánok remélem nincs komoly baja.
jobbulást Stylusnak ! csak egyszer találkoztam vele de én nem iylen egykerekezgetős tipusnak néztem... na mind1 reméljük semmi komoly baja
igaz, nem is érdekel,ha fasza idő lesz egész nap megyek mint állat!