Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az első 4 helyen 3 Mercédesz érdemes felkelni a Forma1 re
Na jó reggelt.
Na megint szar idő van.
Akkor már 7 óra lesz
válasz hiányában majd felkeltelek kb reggel 6 kor
Szász Karcsi bá'-nál(Honda) vannak IMET-es termékek vagy ő is jobbára rendel mindent , igényre?
Na szevasztok még csak most értem haza a motorozásból.
Szia Kopasz001.
Sziasztok!
Most néztem a szon-on az SV-s balesetett. Eléggé lefagytam, mivel látásból ismertem a motort, sokszor állt a szomszédban (Bethlen Gábor) u... A sráccal nem találkoztam még, pedig közös képet is csináltam a motorjainkról (Nekem is Sv 650s-em van) .
Ha van aki ismeri, vagy találkozik vele mondja meg neki, h jobbulást kivánok...

üdv Stavi
Síííassssssstokkkkkk
Fórum társ, asszem februárban jött velünk
Ki az a Stylus?
Remélem hamar felépül! Vele vagyunk mondd meg neki!
hellosztok! Van egy gyönyörü Suzuki Hayabusa 1300-as 2004 évjáratu, friss müszaki, zöldkártya, 16000 km, kiegészitőkkel elado
ha valakit érdekel irjon.
szabist@citromail.hu cimre
Reggel bővebbet tudok, amit mondott: boka, térd és kulcscsont. Épp a műtőből hozták ki amikor hívtam, azt mondta jól van (gondolom a körülményekhez képest). Azonnal a vas érdekelte, hogy hogyan lehet majd rendbehozni, úgyhogy úgy nézem megmarad a csákó. A jókívánságokat átadom neki.
Na szevasztok senki nem megy motorozni?
Én már megjártam Debrecent.
Stylusnak jobbulást kivánok remélem nincs komoly baja.
jujj hát mondj valamit olyan 10:00 ra vagy 11:00 ra tudnék kb ottlenni csak még azt nem tudom mivel megyek mert ezek a buszok örökösről indulnak és lehet nem otthon alszok ... amonnan meg viszont semmilyen busz nem megy felétek

jobbulást Stylusnak ! csak egyszer találkoztam vele de én nem iylen egykerekezgetős tipusnak néztem... na mind1 reméljük semmi komoly baja
sajnálom remélem jol van szegény
Stylus esett el, holnap megyek be hozzá a kórházba.
ó na ne mondd már tényleg ? hogy mik vannak jah holnap akkor a délelőtt folyamán várlak csak ird meg hogy hánykor
hupszli reggel megcsuktak egy olyan SVt mint az enyém vót... most hivtak hogy egyben vagyok meg élek e még mert ugyanolyan szinű mint az enyém és azthitték ... de a képek alapján ez 650.. na reméjjük semmi komoly baja a gyereknek.. de ezután nem nagyon fog egykerekezni egy ideig ...
Hát erigyy de ígyál előtte mert hideg lesz
De most menyek motoral vagy nem
Azaz helyes

igaz, nem is érdekel,ha fasza idő lesz egész nap megyek mint állat!