Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj mala az kizárt vagy nem tudom én 15-20 fok alatt rá se ülök
sziasztok abba kérném a segítségeteket hogy menyibe kerül 1 rendszámos motor átpapírozása kb meg 1 műszaki vizsga és nyiregyen hol lehet múszakiztatni ?meg hogy menyire kötekednek és mire figyeljek oda.válaszotokat előre is köszönöm
köszönöm uraim ez a kúrva szervizkönyv meg a kezelési könyv nem ir az első telóról semmit
uraim ehez mitszóltok ? http://www.sportmotor.hu/motor...
A szervízkönyvében benne kell legyen (nekem pl 491 mili) a mennyiség is, illetve az is, hogy milyet. Én speciel szász-nál vettem Castrol 10w-s olajat, azt mondta, hogy ők minden motorba azt teszik (elvileg ezzel keményebb lesz az eleje a motornak - esetemben ez nem is baj).
Azt pontosan tudd meg. Az enyémbe pl 467 ml kell,száranként. (cbr topic) Olaj van Karsaiéknál is,ugyanúgy van w-je mint az olajnak,ha keményíteni akarod sürübbet.
jó napot az uraknak
volna egy kérdésem első teló szimeringet cserélek milyen olajat tegyek bele meg menyit?
Üdv!

3 csavaros dobhoz tudsz összekötőt csinálni (Suzuki SV-re menne, régi fajtára, ott az egész rendszer össze van hegesztve gyárilag, a kinézett dob viszont 3 csavaros)?
Egyelőre csak érdeklődés szinten kérdezném, épp dobokat nézegetek

Pisti
Már fél éve nézek valami normális használtat csak nagyon
ritka a két egyforma (ez xx-hátrány)de nekem duplán tetszik.
na úgy láttom mindenk alszik na jó éjszakát akkor
szeva norbi. motorozás volt ma?
jártam ma debrecenbe de nem látam senkit
vettük...
szava zé a buli ugy néz ki 29 -dikén szombaton lenne
Jó estét!
A martin dobot ajánlom,azt már szedtem szét,és precízen van összerakva,csupán rövidre kellett vennem.Előfordul hogy készítek dobokat én is.Üdv Kótajból!
olyat vegyél ami könnyen szétszedhető. pl szegecselt

így a "fogyó alkatrészek" könnyen cserélhetőek akár jobb minőségűre.

én emiatt vettem azt amit.
Szeva! Mennyi most egy "barkács" dob? 40-50 rugó? Annyiból simán veszel egy használt jó állapotú normális csövet, ami mögött "mérnöki munka" is van!
Szerintem!
Jó estét mindenkinek!
Érdeklődnék nincs-e valakinek tapasztalata martin vagy raptor dobbal kapcsolatban gondolok pl.tartósság,hang,pontosság...vagy érdemesebb inkább valami nevesebbet horror áron?
Előre is köszönöm!(cbr1100xx,járt már a plázánál)
Csá gecc! Köszi szépen, pótszilveszterezni meg gyeree.
Csá gecc! Drakula az uj motorhoz! A pótszilveszterbűl ki ne maraggyak, me' öri-hari!
Lacckó, Szesze köszi szépen. Majd hozzábasszuk jól
Persze!
Ki akartok csinálni?
Köszi.Ha összejön,megnézünk.
2-8 fokot mondanak holnapra! Csapadékmentes jó gurulást holnapra srácok!