FELHIVÁS!
Na cimborák szeretnék egy pótszilvesztert csinálni szerény othonomba tartani mert igy a tél mindenkit szanaszét húzott és szeretném hogyha a 2011-es év is egy ugyan olyan összefogós csapat legyen mint az elmúlt évekbe tehát akki szeretne a NYÍR1 BIKERShez csatlakozni egy 2011-es pólót is megszavaznánk de csak az kapna belőle akki eljön mert szerintem az egyenpóló eröl szol meg kezdem a listát írni a pontos dátumot meg szavazuk.
szia! a kifejezetten téli kesztyűk közül (csak azokat írom, ami van bent nálunk készleten) vagy a Difi Arctic-ot javaslom 8.990-ért vagy a Shox Cool-t 8.490 Ft-ért. ezek kifejezetten vastag, csak hidegre való kesztyűk, kb 0 fokig teljesen jók a normál, zárt kesztyűk, pl a Shox Dragster 10.990-ért vagy a Track 8.490-ért. Persze, az igényektől függ, rendelni tudunk akár DANE Billund-ot is, 28-ért
Ha van törzsvásárlói kedvezményed, akkor ezek közül bármelyikre érvényes, ha nincs (remélem, van ), akkor hivatozz rám Zolinál (Varga Róbert vagyok, az egyik tulaj) és 7% kedvezménnyel veheted meg most valamelyiket.
Ahogy meg BlazR is írta, szombaton 10-től 13 óráig vagyunk nyitva.
Na cimborák szeretnék egy pótszilvesztert csinálni szerény othonomba tartani mert igy a tél mindenkit szanaszét húzott és szeretném hogyha a 2011-es év is egy ugyan olyan összefogós csapat legyen mint az elmúlt évekbe tehát akki szeretne a NYÍR1 BIKERShez csatlakozni egy 2011-es pólót is megszavaznánk de csak az kapna belőle akki eljön mert szerintem az egyenpóló eröl szol meg kezdem a listát írni a pontos dátumot meg szavazuk.