Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FELHIVÁS!
Na cimborák szeretnék egy pótszilvesztert csinálni szerény othonomba tartani mert igy a tél mindenkit szanaszét húzott és szeretném hogyha a 2011-es év is egy ugyan olyan összefogós csapat legyen mint az elmúlt évekbe tehát akki szeretne a NYÍR1 BIKERShez csatlakozni egy 2011-es pólót is megszavaznánk de csak az kapna belőle akki eljön mert szerintem az egyenpóló eröl szol meg kezdem a listát írni a pontos dátumot meg szavazuk.
na jó volt a szerenád
Remélem nem szerenádra készülsz nekem Papó?!
az erkély alatt
szeva papó itt vagyok lent
Elküldtem.
írtam. pegaso@c2.hu
üdv mindenkinek ! üdv mala !
köszi hogy tel. is hivtál jól esett hogy gondoltál rám de tudod a 2 szem számmal van a gond

de ittam ithon utánna az egészségetekre
Szebb napot!
A tegnapi csapat épitő tréningre nem nagyon jöttek ell.
Buster papó, Buszterné, Gyia és jó magam ott voltunk éjfélig
Sziasztok nem kell valakinek egy 160/60 R17 túra-sport gumi cserélném 180/55 R17-re http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Halljátok szinte mindennap minden órában van rendőr a kör út kórház részén..még este 11kor is ott állnak...gondoltam szólok :)
dinnyét
ÁÁÁÁ pont jókor nézem ezt a fórumot
Én egyszer akarok kesztyű venni elegem volt már a szétszakadó szar kesztyűkből, ezért drágát vettem: 36200 minusz törzsvásárlói kedvezményem.
oksa.köszi
Az adatlapomon ott az e-mail címem, küldj egy mailt, és megírom a számát.
elérhetőségét tudod a szervizen kívül?
venni akarok 1 drz sm et mert ma eladtam az mx-et.
a szakértelme-tanácsa kellene,természetesen nem ingyen.
Ha valakinek kedve támadt egy csapatépítő sörözésre, az Univerzum alatti V-Motorock-ban leszünk! Azt hiszem ez a neve a helynek...
Igen, nagyon korrekt rendes srác!
sziasztok.
ismer vki motorszerelőt aki nyíregyen a suzukiba dolgozik?
na még én hogy várom
Nem tudok semmit nagyon várjuk a tavaszt .
szia! a kifejezetten téli kesztyűk közül (csak azokat írom, ami van bent nálunk készleten) vagy a Difi Arctic-ot javaslom 8.990-ért vagy a Shox Cool-t 8.490 Ft-ért. ezek kifejezetten vastag, csak hidegre való kesztyűk, kb 0 fokig teljesen jók a normál, zárt kesztyűk, pl a Shox Dragster 10.990-ért vagy a Track 8.490-ért. Persze, az igényektől függ, rendelni tudunk akár DANE Billund-ot is, 28-ért
Ha van törzsvásárlói kedvezményed, akkor ezek közül bármelyikre érvényes, ha nincs (remélem, van ), akkor hivatozz rám Zolinál (Varga Róbert vagyok, az egyik tulaj) és 7% kedvezménnyel veheted meg most valamelyiket.
Ahogy meg BlazR is írta, szombaton 10-től 13 óráig vagyunk nyitva.
én nem iszok de biztos ott lesszük egy darabig