Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, mosön (és a többiek)!

Igazad (igazatok van) van, elnézést kérünk, hogy nem volt elég egyértelmű, hogy csak január 3-án nyitunk. Bocsánat, hogy hiába mentetek el hozzánk

Most viszont folynak a napi akciók január 15-ig (ma például a Monza Sprint komplett bőrruhából van néhány darab 129.900 Ft helyett 54.900 Ft-ért vagy AGV K3 Evil 31.900 helyett 19.900-ért) Fontos, hogy ezt a pestiek csak a napi zárás utáni készletükből tudják adni, tehát ha ma megrendeled, holnap tudjuk megmondani, hogy tudjuk-e biztosítani. Minden nap feltesszük az aktuális napi akciót a showbike.hu-ra.

Viszont már készülünk a január 15 utáni időszakra, ahol már a saját, boltban levő készletből is tudunk rögtön adni akciós dolgokat, hasonlóan jó árakon...

Elnézést még egyszer.
Üdv
showbike
én ma is megyek korizni
de akkor már ne siess annyira haza...
Janipapó jól összeszedted a gondolataidat, de azért 2011ben legyen pár emlékezetes esemény.
Én remélhetőleg már "új" motorral jelentkeznék.
Hozzad a kamiont Janipapó, Szesze kollega meg szervizbázist képezzen,akkor benevezek énis
Na jócakát fiúk! Majd holnap cső
amit lackó mond ott lenne elvileg... ha komoly a részvételi szándék úgyis megoldunk mindent
örölünk,hogy olvashattunk már végre téged is Na csákó
Na gyerekek én lépek...további szép estét mindenkinek Majd még jelentkezem Sziasztok! Nyír1 Bikers 4ever!
Az is király lenne De km.-ben az már erősebb 2500-3000 lehet.De oda már tényleg kéne egy autós kolléga
Jó estét az uraknak!
Örömmel olvasom hogy szervezkedtek?!
Minden megoldás érdekelne!
haverokkal gondolkodunk nyárra egy görög úton és akkor én oda motorral mennék....ha lesz vmi fix, úgyis szólok kinek lenne-e kedve...
Még egyelőre csak tervezet de szólunk majd ha érdekel
remélhetőleg történik addig vmi jóság és lesz újra saját paripa...

tudod csak a remény ...
csak vicc..

de anno tényleg úgy le voltam égve hogy kellett a jetta különben csak állt szegény Aprilllila a garázsban
doky! az a csöcsi a 2. feleségem jóban vok vele...de am minden megoldható.. Csak majd szóljatok hogy mikor hol azt betársulok az anyagikba
Neked hát hogy-hogy?
hejj nekem jól jönne egy fizetős vendég újra

mióta csöcsit ledobta a ló hátulról alig lötyög vmi a tankban
Figyu,úgyis az lenne az igazi ha valaki kocsival is jönne Amögött egy tréler és persze a jó szakaszon neked is helyett biztosítanánk Mármint valamelyik mocin
de egy tény:

a 2010 es év legfaszább gyerekei egyseggel jöttek több mint 800 kilómétert szeretett hazájuk felé
Na hát ezt beszéltük éppen!Már valami igazi alkalom kellene, amikor tényleg mindenk i összejönnénk és beszélhetnénk meg egy jót mulatnánk!Amikor mindenkinek jó az időpont
még nem doktoráltam le ugyan de már praktizálok javában

köszönöm Pisti, nálad a pont na és Jani báttyánál
Mennék veletek én is majd, de moci nélkül... Bepótolok a benzinbe ha vki elvisz, mint anno Muszókát...