Jól éreztük magunkat.
Mi láttunk néhány motort.
Nyíregyházán csak 3-at.
Egy CBR600F-et, egy RF600-at, meg egy csupasz, fekete CBF Hondát, talán 600-ast.
Az első kettőt Tokajban is láttuk. Beszélgettünk is velük, aztán megint találkoztunk a plázánál.
AZ a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! MI is fáztunk mint állat, csak a városban csapattunk Malával, 1 hyosungot láttunk, meg egy r1-et és kifújt, alig mozogtak...
Helló BlazR! Én mennék szívesen veletek, de sajnos lebetegedtem . Tegnap már nem bírtam motorozás nélkül, aztán mentem vagy 2 kört az utcánkban, de rá is fáztam Begyulladt az arcüregem Most egy kis időre kénytelen vagyok kivonni magam a forgalomból Remélem nem tart majd sokáig, mert akkor megint csak a garázsban tudom indítgatni a vasat
hát vegyipari és energetikai mérnöknek tanulok és egy hónapra el kéne mennem nyári gyakorlatra és láttam hogy irtad hogy ilyen nyomástartó edényeket tisztogatsz mondom hátha tudsz vmi frankó kis helyet nekem :P
nem tudsz valami vegyiparos nyomástartó edényes munkahelyet itt nyiregyen? nyárigyakra valami iylesmi helyre kéne mennem de nem akarok más városba menni nyiregyen meg nem tudom hol van iylen.. ill van az erőmű az oké de még vmi más ?
lesz ma motorozás?