Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.........
lesz ma motorozás?
ti mentetek a pazonyi út i mol kutnál 15 óra körűl pont tankolt blazer
Jó reggelt mi a program mára?
Jól éreztük magunkat.
Mi láttunk néhány motort.
Nyíregyházán csak 3-at.

Egy CBR600F-et, egy RF600-at, meg egy csupasz, fekete CBF Hondát, talán 600-ast.
Az első kettőt Tokajban is láttuk. Beszélgettünk is velük, aztán megint találkoztunk a plázánál.
AZ a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! MI is fáztunk mint állat, csak a városban csapattunk Malával, 1 hyosungot láttunk, meg egy r1-et és kifújt, alig mozogtak...

Legközelebb remélem összefutunk veletek!
Térkép javítva: Térkép
Mi 4-en csaptunk egy kis kört ma.
a végén már fáztam rendesen.
valamivel több, mint 200km volt.
térkép
MIndenki beteg Hát mi van veletek? Sok vizet isztok!
Helló BlazR! Én mennék szívesen veletek, de sajnos lebetegedtem . Tegnap már nem bírtam motorozás nélkül, aztán mentem vagy 2 kört az utcánkban, de rá is fáztam Begyulladt az arcüregem Most egy kis időre kénytelen vagyok kivonni magam a forgalomból Remélem nem tart majd sokáig, mert akkor megint csak a garázsban tudom indítgatni a vasat
OKé! Valaki még jelentkezik, vagy alusztok?
Jó reggelt hát persze hogy mehtünk.
Megyünk ma, valamerre?
Hát nyíregyen nem tudok mi is a kazincbarcikán borsod chem nél meg debrecenben
Szevasz Mester
Sziasztok........
hát vegyipari és energetikai mérnöknek tanulok és egy hónapra el kéne mennem nyári gyakorlatra és láttam hogy irtad hogy ilyen nyomástartó edényeket tisztogatsz mondom hátha tudsz vmi frankó kis helyet nekem :P
mire gondolsz mi a szakmád pontosan.
Szép estét ! Jó ét!
nem tudsz valami vegyiparos nyomástartó edényes munkahelyet itt nyiregyen? nyárigyakra valami iylesmi helyre kéne mennem de nem akarok más városba menni nyiregyen meg nem tudom hol van iylen.. ill van az erőmű az oké de még vmi más ?
Milyen Gabi?
cső te mész holnap?
ki jön holap gabi temetésére motoros honfitársunk meg érdemli hogy egy motoros felvonulásal és pufó trombitával el búcsuzunk.
Na szevasztok mi újság?
csak paraszosan jó ét
Jó éjt neked is!