Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja hétfőn bementem most meg eljöttem ... jöttem láttam győztem.. ahogy azt kell :P:P

nekem is lett am. ösztöndijam .. királyság van :)) van mibű tankolni
Ennyi volt a suli a hétre?
jaja most jöttem haza Miskolcról ..láttam pár prostit.. és tényleg sütöt rájuk a nap.. akkor csak lehet hinni az időjósoknak
Hülyék az biztos Amúgy a fényes pöttyök azt jelzik hogy kurvára süt a nap!
mik azok a fényes pöttyök?

rádióba most ugatták hogy hózápor meg mittudoménmi 12 fokot mutata hőmérő.. ezeknek van agyuk? lehet az uuurből hóként indu el de mire a motorra esik már csak egy esőcsepp lehet
AZ időkép.hu szerint mehetünk motorozni
Nefoglalkozzá vele, jön még kacsára táposúthenger
Volt már ma aki megtette.Sebaj,kicsi a világ!
Akkor nem szólok be.. nem is akartam
Hali!A barátaimmal valóban! De az ellenségeim nem szeretnek!
Nincs veled baj, jó ember vagy te sztem. Bár csak egyszer beszéltünk.
Doky? te kivel vitázol?
Terminori a neveded ha elemzem akkor te nem lány vagy? Ugye Termignoni vagy mi a kipufogó és ebből a terminori mint a Nori mint Nóra de lehet tévedek?
Nincs baj velem?De jó!Pedig akik ismernek azok tudják,hogy velem mindig baj van.
bocsi teszek egy ilyet : .
.....na látod most meg TE kezded.....
ennek annyira örülök, hogy szavakhoz sem jutok
Doky,utoljára:nincs mit feltárnom,ugyanis valóban nincs konkrét oka! Sem a távoli sem a közel multban.Uff.
nagyon nem akarod elmondani látom.. de minkétszer velem kezdted a dolgot.. na mind1 hagyjuk.. csak ne beszélj akkor őszinteségről meg hogy nem vagy gyáva..

béka részemről is
A multkori bohóckodásomat nem tekintve:Nincs VELED konkrétan semmi bajom. Most csak leírtam a hangról a véleményem. Ennyi. De mivel megoldásra törekszel(ünk),és másodszor is kérdezed az okot: visszavonulót fújok a háborunkból! Béke.
Hallod! Vakuljak meg, nem találom a videód! Linkeld már be pls!
igen létezik csak nem tudsz róla.. de miért engem találsz meg mindig .. kikerültél egy kérdést !erre válaszolj már engem ez érdekel.. mondd meg ha vmi bajod van... megdugtam a nődet vagy téged ? vagy mivan? vmi piszkál téged de mivel nem tom ki a picsa vagy nem tudom azt sem mi
Doky van saját motorom,na meg persze a babetta! Az ingyenmotorozás nekem nem vonzó,bármilyen meglepő! Ha unnám az enyémet,akkor kérem el a cimbi 1098-át vagy 08-R1-et amikor akarom!Erről ennyit! A multkor kopasz001-et is bekóstoltam,már nem is tom mive kapcsolatban,okosan leszerelt,őt már soha,irhat-tehet bármit! Inteligencia is létezik,megjegyezném.