rádióba most ugatták hogy hózápor meg mittudoménmi 12 fokot mutata hőmérő.. ezeknek van agyuk? lehet az uuurből hóként indu el de mire a motorra esik már csak egy esőcsepp lehet
nagyon nem akarod elmondani látom.. de minkétszer velem kezdted a dolgot.. na mind1 hagyjuk.. csak ne beszélj akkor őszinteségről meg hogy nem vagy gyáva..
A multkori bohóckodásomat nem tekintve:Nincs VELED konkrétan semmi bajom. Most csak leírtam a hangról a véleményem. Ennyi. De mivel megoldásra törekszel(ünk),és másodszor is kérdezed az okot: visszavonulót fújok a háborunkból! Béke.
igen létezik csak nem tudsz róla.. de miért engem találsz meg mindig .. kikerültél egy kérdést !erre válaszolj már engem ez érdekel.. mondd meg ha vmi bajod van... megdugtam a nődet vagy téged ? vagy mivan? vmi piszkál téged de mivel nem tom ki a picsa vagy nem tudom azt sem mi
Doky van saját motorom,na meg persze a babetta! Az ingyenmotorozás nekem nem vonzó,bármilyen meglepő! Ha unnám az enyémet,akkor kérem el a cimbi 1098-át vagy 08-R1-et amikor akarom!Erről ennyit! A multkor kopasz001-et is bekóstoltam,már nem is tom mive kapcsolatban,okosan leszerelt,őt már soha,irhat-tehet bármit! Inteligencia is létezik,megjegyezném.
nekem is lett am. ösztöndijam .. királyság van :)) van mibű tankolni