nem a véleményeddel van a gond felfogod még ma? nem érdekel ha nem tetszik.. mindjárt fentlesz megint.. nyomj egyest.. ird is be ... hanem a hangnemmel... ne fikázz itt senkit... hallottál SV t dob nélkül.. ha MV agustáról tettem volna fel videót te azt is hallottad volna meg azzal is mentél volna.. tudod ezzel van itt a baj.. hgoy kötekedésből irsz...
Doky én csak beírtam,hogy nem az igazi a géped hangja dob nélkül! Szerintem. Nyilván nem adja vissza a vidi,de már élőben is hallottam SV-t igy,akkor sem volt az igazi! Erre megtámadtatok.....
üdv Mr.D "vaskecskék szarvának cibálója ki bowdenszálak pattogása közben szőrös hátát meglovagolva töri meg az éjszaka csendjét micsoda költő vagyok na he more ha esetleg nem tudok elmenni müszakira mert dolgozok de lehet időt tudok szakitani akkor eltudod vinni a paripámat?
hát az a baj hogy ő csak a karakterek mögül bátor... próbált különb motort is tudod azért nem jön.. nem azért mert nem meri odadugni a kis sunyi kocka képét .. elvégre egy kis ingyen motorozást mindenki visszautasitana... ha akárki felajaánlana egy kört egy 1000 res motorral én sem fogadnám el...
vmi lúzer nyomi vagy aki nem találta itt a helyét és most igy álnéven próbál visszavágni a semmiért..bántott itt vki téged? nem tudok olyan fórumost itt aki ok nélkül beszólna a másiknak... én legalábbis nem vettem észre hogy itt vki leszólt volna vkit mert nem mittoménmilyen motorja van vagy akármiért... de ird meg múltbeli sérelmed és én kérek elnézést
Hali Kopasz001, rég jártál erre "barátom"! Nehogy ezért kikapj! (a barátért) Az a baj,nem birok az öszinte véleményemmel! Bár lehet néha tullövök a célon!
Látom azért valahol van humorérzéked is! Jól van na, nincs baj veled amugy,csak hát az a kép. Terminyomi ez jó Doky! Bár soká jutott eszedbe,korábbra vártam!
Sőt,lehet már dumcsiztunk is személyesen? Csak másik néven ismersz! Lehet egy régi fórumozó vagyok,csak igy merem megmondani az öszinte véleményem! Én kis gyáva! Vissza a témához: nevetséges hogy ha nem nyalja körbe itt mindenki-mindenkinek a se..ét:akkor ne barátkozzunk vele , közösitsük ki, verjük meg! 9363 most komolyan,dicsérték már azt a képet sokan?
Na 9363 pont te hiányoztál ide mint a "motoros fórumra, parasztos hátfeszítős képet felrakó"! HÁT ez már nekem is sokkk! Tegyél fel szemből is,durrants rá lepkére!
Nincs a véleménnyel semmi baj Kispajtás,csak ha azt valaki sokszor gusztustalanul,és arc nélkül teszi,annak senki sem szokott örülni.Mivel itt a srácok többnyire ismerik egymást,ezért más fér bele nekik egymás között,mint egy idegentől!Ennyi a NAGY TITOK!
..."sőt oda is adom"... húha ez sok embernek nagy csábítás lenne! Megsugom Mágenhejm, 3x különb motorom van,mint az SV-d! Csak hát a szerénységem......
Hát nem tudom,a babettám az automata! Csak menne..... "Nem verünk meg" ez jó! Már kezdem érteni,itt ha valaki bármit a köz elé tár azt csak dicsérni,ajnározni lehet! Ha valami nem az igazi,akkor az nem az igazi...
Szólásszabadság van!
Csak nyugalom!
Lehet hogy, igaza van Ter... és Doky.. is!