Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi, megvan, de nem fogom kitenni még 1szer...már aug. 10én kitette vki a linkjét...
valamikor még az adatlapját is kitette ide valaki...vagy 2 hónapja asszem
Rakott fel képet magárol,vagy mi? Ilyen pancser?
ezt a kérdést most nem értem. ismertem képről, az arcmemóriám meg kurva jó
két tanuság van

1: nem kell órára járni
2: ha motorral betartod a szabályokat abból mindig csak baj van

Fiatal srác volt... Órára "sietett" elmondása alapján...

Hát... nekem meg a főiskola a végzetem
Tapasztalat: Mentőben ülő srácra nem mosolyognak vissza a lányok

Legkeményebb mondjuk az a f@szi volt, aki megállított mikor jöttem ki a kórházi vizsgálóból és hót halál véres fejjel megkérdezte, hogy milyen bukóm van... Csórikám
meg volt egy + féknyom ami igen gyanús h nem a pistié volt...azt is belevették...ezek ilyenek... bár az autós srác "korrekt" volt, nem ellenkezett, pistinek el is ismerte h ő volt a hibás, de kitudja a rendőröknek mit mond-mondott...
a bal hátsó ajtó alapján a buzukisnak nem először van balesete

a sündörgő meg a kis kerekes szarjával gyönyörűen felméri a fekete dekli által húzott csikot féknyomnak
Mondom én hogy a kalapos suzukisok...............
na most hítam szerencsére semmi baja
Sziasztok!

Igen, én voltam Semmi komoly, a motor betegedett meg, illetve a térdem. Fel voltam öltözve.

Üdv!
Nagyon sajnálom ami fepivel történt! Remélem nem lett semmi komolyabb sérülése. Az a rohadék autós köcsög meg...
Giskard honnan tudod ki az? Buszmegálló,de hát ősz van! Pihen a moci.
pedig nem is mentünk gyorsan
Ja, mi voltunk nem sikerült jól ez a mai karika, pedig már pont a végefelé közeledett, többször is elmentünk ott ma, erre nem kifordult elénk a srác Esélye sem volt megállni Crazynek...
gondolkodtam honnan ilyen rohadt ismerős, aztán beugrott egy képen amit doky mutatott nyáron!
Csak nem Bódy Sylvi hasonmás?
nem tom, de annyira nem irigyellek...
amúgy be fogtok szarni, de ma újfehértón munka közben egy buszmegállóban láttam a hondáscsajt!
hát nem semmi egy látvány volt..
Doky
nemhiszem. én egésznap tekeregtem a városban kocsival és amikor jöttem vissza a koleszba akkor láttam
úúú te voltál az fepi a fősulinál meg ejóska öccse?
bujon is láttalak titeket...
hey sárga csővázas SV 650 elfeküdt ( egy suzuki swiftnek köszönhetően) itt a kolinál. ismeri valaki?
Írd a többihez