Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala: Ezt csináltattam a nevetekbe...
Szevasztok
Hali voltam ma bent, aztmondták neked ebből semmi hátrányod nem lehet, csak csináljuk, mert november 1-én zárnak :( a forgalmidat és a garanciapapírt kell bevinni, a többit ők intézik! de ha adsz egy telószámot akkor rádcsörgök és beszélünk!
te , állat
Köszi mindenkinek!
Jó volt a mai.
Jani papó majd azt az egy képet küld már át amit a csopperes gyerek csinált!Köszi!
Igen vannak fent de olyanok is vannak amik már elkeltek de azok tényleg szépek! Az idomhoz még nem kevertettem festéket mert nem volt színskálájuk, mikorra lett akkor esett az eső így nem vittem ki a mocit. Bécivel sem beszéltem még matrica ügyben mert maszek melóm is volt.A jövőhéten talán sikerül,jó lenne mert lesz egy Kolozsvári túra és nem kéne akkor harcolni a széllel.
helókösziköszi
Holnap nem jön még valaki Debrecenbe a temetésre?
Nagyon jó kör volt,köszi mindenkinek! Na majd télen a FOTÓKAT nézegetve nosztalgiázunk még sokat erröl naprol ...........
a honlapon is fentvannak ?

am mivan a fejidommal ? lefestetted ?
Mi is haza értünk.A Grandemoto telephelye Kondó községben van és nem Kazincbarcikán !Ma elég jó vasakat láttunk ott.
na hazaértetek ? merre voltatok ?
Köszi Szatyi .
Gyíkarc ha holnap jó idő lesz én megyek
Szatyi most kelt fel
csörögj ha van vmi
szatyi, dolgozol?
mennék én is, de vendégség van, talán kicsit később, jó, tapadós utat, kevés sarat...
Pedig így volt,ha hiszed ha nem..
Szerintem nem a legutolsó augusztusi Erdélyi túrán ő is ott volt
ismerhetük a srácot?
Köszi mala átadjuk...
nagyon sajnálom de nem tudok holnapra sabit ki venni de részvétem a családnak
Tiszteletem...!
Holnap kísérnénk utolsó földi útjára barátunkat,motoros társunkat aki 28.án kedden a Sámsoni úton szenvedett balesetet.
A szülök szeretnék,hogy minél több motoros búcsúztassa szeretett fiukat.
Találkozó Debrecen Kassai út- Jánosi utca sarki Agip kútnál 12:30 kor
Köszönettel...