Nem a kis hídnál,hanem a nyírszőlősi ut 9/b,ott is 50,ez pont bent van tábla és tábla között,úgyhogy kifizetem aztán húzom tovább,nem megy el a kedvem a motorozástól
mindennel együtt lakkal kijavitással szépen kidolgozva 8-10 e ért megcsinálom kedvezményt tudok adni abban az esetben ha valkinek komplett airbrush vagy több munkát vállaltat velem
igazábol attol függ hogy mennyit lakkozok az adott felületen hogy mekkora a fényezett rész de ha kérik akkor csak ködölöm a mintát ha nem akkor telibe lakk .. ez minta nagyságátol és a felület nagságátol függ
2 mm ig tudok ködölni de mindig azt mondom hogy én megcsinálom faszául ha stimmel a festék hozott anyagbol csak javitási fényezést vállalok airbrusht azt nem :) minőségi okok miatt de azt nem részletezem
A ködölés jó ismerem, jó eredményt lehet vele elérni.
Mekkora legkisebb felület (mondjuk kör sugarában megadva) amin tudsz dolgozni beleértve az előkészítést is mondjuk kőfelverődésnél?
a karc kijavitása után rá a minta és nem is látszik ha ködöléssel kell javitani mármint csak a karcot gyári szinre azt ha jó a festék stimmel 95% os szokott lenni egy k5 gixer takot fujtam most igy és a gazdája nagoyn elégedett volt, akkor foltba megfujni és ködölve lakkozni szoktam
gyári fényr is lehet fintát fujni csak az adott felületet utánna ujra kell lekkozni megoldható szoktak ilyet kérni pl a zx 10 amit látsz a galériámba ugy készült
alakzatra.
Mondjuk van 1 kavicsfelverődés az autóm motorháztetején egy nagyobb, ha azt simán eldolgoztattnám és gyári fénnyel rámennének mindig látszana. De ha dizájn elem kerülne oda mondjuk 1 pillangó.
Motor tankja dettó, tenyérnyi karc (fizikailag sérült a festékréteg is tehát alapozóig karcolódott) metál ezüstön, rámenni egy mintával amitől szebb lesz nem csak karcmentes.
Annak van értelme hogy csak a felület (mondjuk tank) 1 részét megcsinálni a gyári színt pedig megtartani? Mondjuk van 1 tenyérnyi helyen erősebb karc. Hogy nézne az ki?
köszönöm szépen igazábol attol függ mi kell rá nem kell horibilis összegekre sem gondolni... ha nagoyn bonyolult a minta akkor lefeljebb 1,5 hét de lehet csak 1 amugy egy komplett motorairbrush vagy gyári szinvilág rekonstrukciója komplett gyorsaságira is 2 -2,5 hét
Jó lenne nekem is egy ilyen herly reggel már fent lenne a használtótón! Valahogy kibírnám hogy ne menjek vele 1 métert sem!