Persze lehet mással normálisan viselkedtek.Mielőtt félreértés esik nem akarok senkit eltántorítani ettől a cégtől csak leírtam a saját (rossz)tapasztalataimat.
A carmo-nál viszont teljesen korrektül viselkedtek..
Nem tudom mi van külföldön mivel még nem éltem sehol kint.Ahol meg éltem ott nem volt motorkereskedés és nem volt motorozásra gond fél évig.
Csak engem zavar az a mentalitás,hogy addig vagy fontos a kereskedőnek míg ki nem fizeted vagy el nem hozod a motort..
Konkrétabban:
Mikor elhoztam a vadi új z750-et akkor ment a vakítás meg az ígérgetés,hogy ha egyszer lecserélném akkor beszámítják vadonatúj motorba majd.
Mikor meg visszamentem,hogy na akkor itt lennék nézzünk egy másik gépet akkor alig akartak megismerni azt meg,hogy ők ígértek bármit is..?Arra meg aztán végképp csak mi emlékeztünk ott ketten apámmal.
Ezt tartom én gusztustalannak nem is kicsit!
külföldön meg kolbászból van a kerítés mert a saját hazánkat szidni na az divat.. pedig fingja sincs kb senkinek mi van külföldön csak a mocsok zsidó beleülteti az agyadba hogy szidd a hazád.. menj innen a frászba külföldre.. majd ők szépen elfoglalják az országod...
Nem volt velük különösebb gond csak beleestek abba a hibába amit én "jó magyar kereskedő" mentalitásnak kereszteltem el.Addig fontos és addig vevő a vevő amíg meg nem veszed náluk a terméket.Addig lehet ígérgetni fűt-fát de ha visszamész pl:1 év múlva nemhogy az igéretre de már rád sem nagyon akarnak emlékezni..
A carmo-nál viszont teljesen korrektül viselkedtek..