Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááá
aha
Melyik dudu?Goldrex?
a tiéd ami bennáll duduéknál?
egyébként meg kell be4szélnem ezt velük, ha nekem semmi hátrányom nincs belőle, elvileg nincs akadálya...
hát vigyázni kell a motorra te!
Lackó hogy is van ez ?
Helló! Leesett kivagy vazze jól beszopatott a motor! Na de hátha sikerül orvosolni! Jók a képeid a Z-ről!
Tudnál segíteni nekem? beszart a benzinszivattyúm, és nekem már lejárt a garanciám! Elvileg a te garanciapapíroddal megoldható lenne a dolog! Jaa és igen narancs színű! minden jót! hali
narancs?
igen, az
Helló! Nekem is egy ER6n-em van! Lenne egy olyan kérdésem hogy a tiéd garanciás-e még!
cső
szombaton, okt. 2-án, Debrecen
sztem bódától indulás (Nagyerdőn hamburgeres) és össze vissza :)
gyere és szólj haveroknak is
egy utolsót guruljunk, ha nem esik
:)
Cagiva mito EVo ELADÓÓ!

Mito EVo 125/50

Cagiva Mito Evo! A motor teljes felújitáson eset át. Mindent számlával és utánvételes levélle tudok igazolni! (felújitott főtengely, csapágyak, szimeringek, alsó felső csapszeg, Új felső tűgörgő, új dugattyú, vaspereselyes henger, Fúrva, hónolva, NGK B9EG, ami fel van sorolva, kicserélve mindenből a kicserélt alkatrészt vele adom. ) szinte új gumi hátul metzeler, elől dunlop, új akkumlátor(5hó garancia), új indexrelé, első 2 index, új váltolaj, csövek, gyújtókábel, gyertyapipa, köülönolajzás is be van kötve, Kizárólag csakis full szintetikus olajjal volt használva, kb 30-40km van a motorba. 35mm mikuni karburátor, Nyitott kipufogórendszer, 7 sebességes, 41LE! A motor továbbtanulás miatt eladó. Nincs kihasználva és ezért feleslegessé vált! kifogástalan fékek, futómű. A motor még bejáratós. Az ár MINIMÁLISAN alkuképes! A motor jelenelg 50 esként van használva. 125/50 A motornak minden külföldi papírja megvan a forgalombahelyezéshez! Áron alul sürgősen eladó! 06706574245
Szevasztok!

Még mindíg lenne egy 52-es Berik bőrruhám(80eft) és egy 50-es méretű Renox vadiúj bőrdzsekim(25eft) eladóba.
Az árak természetesen irányárak,akit érdekel mondjon rá árat és megbeszéljük..
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon érdeklődhet.
PIROSAT vagy a KÉKET?
mind kettő földelés!
Valaki ismeri a motort vagy a gazdáját?
Husqvarna sm 610
hello
én is de én most 7végéről beszélek

csövi
:)
Hát amilyen fos idők vannak mostanába jvőhét hétfőn kivonatom a motort a forgalomból
motoros esemény:
easy gurulás most szombaton, okt. 2-án, 14.00től Debrecenben
egy utolsó kör, ha süt a nap és nem esik az eső
:) ))

ki jön?
igaz vóóót feeling

http://youtu.be/C7lE6mXN2tA
Akkor gyúrjál haver!
Amúgy Arnoldnak volt hozzá karja a T2ben.
Vagy gyúrni kell karra:D.
Köszi Zsolti! Így van jó volt kipróbálni. Fék az nincs rajta, nem megy és kényelmesnek sem mondanám mivel a karod elzsibbad 10km után.
Meg kell öregednünk ehhez a motorhoz!
nem nekünk való ez a feeling, de azért jó volt kipróbálni...