Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis
Én igen ,ha nem esik az eső!
Holnap jön valaki a kék túrára?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ez?
Biztos megharagudott mert el akarod adni.
nem indul a paripám!
azé csak óvatosan mert ha nem akku baja volt a bannert is szétvágja...
Jó lesz az
Ja aku baja volt muszáj voltam venni 1et végül Bannert vettem csak jó les z 1 darabig
Na nem jó az akksi?
Nyírkáta közelébe keresek hard enduros arcokat mert magamban nyomni néha szar ha vagytok/tudtak ilyen emberkéket irjatok
sorry
meg mégegyszer
bocsi, de frissítettem, erre még egyszer bepakolta a mondókámat
Ha csak úgy mész ki, akkor 6000Ft/nap.
15-20 percekre engednek fel, attól függ egy nap hányszor tudsz felmenni, hogy mennyien vannak épp akkor kinn. Érdemes elengedni egy telefont, mert előfordulhat, hogy sok kinn a versenygokartos, és ugyanazért a 6000-ért kevesebb körözés férne bele. De Tibi (Rabócsi) ezt általában előre tudni szokta
15-20 percekre engednek fel, attól függ egy nap hányszor tudsz felmenni, hogy mennyien vannak épp akkor kinn. Érdemes elengedni egy telefont, mert előfordulhat, hogy sok kinn a versenygokartos, és ugyanazért a 6000-ért kevesebb körözés férne bele. De Tibi (Rabócsi) ezt általában előre tudni szokta
A Rabocsiringen hogy mukodik palyamotorozas?
Kinezem a honlaprol, hogy van-e epp valami rendezveny, vagy palyafoglalas es ha nincs akkor kimegyek, fizetek es korozok?
Vagy oda kell szolni es megkerdezni, hogy mikor erdemes menni?
A köcsög öregasszony
balázs! nem trafi volt, valami öregasszony ült benne...elnézted
Teszteltünk két bmw s1000rr-t
Oké!
mi jót csináltatok ti vasárnap hogy csak úgy mozog a kamera?
nem bírom én azt kivárni mire feltölti majd megoldjuk máshogy
amúgyse lett jó mert mozog az a szar kamera mindenfelé..
Lacckó a vasárnapi attrakciót nem tudnád elküldeni nekem óriásfileban a blazerx@freemail.hu-ra?