Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alkalom megteremtésének lehetősége mindenkinek a kezében ottvan... most feldobtam Mala leütötte szombaton berugunk

am pont egy hete rugtunk be dikk he.. vagy csak én ?
Tessék!Itt a lehetőség! HOLNAP AMÚGY JÖSZTÖK?
REMÉLEM!
duduval is azt beszéltük h rég basztunk már be
Te ki vagy Jozy?
Igyexem én is ott lenni, jó ötlet sztem is, akár buli, akár szalonnasütés, akár mi
Bár most érkeztem meg a melóból, egész héten hajtás van, de szombat estére nekem is jó lesz
Mala köszönjük a felajánlást! Tényleg jó lenne egy kis csapatépítő tréning!Nagyon szerteszét vagyunk már! Aki pólót kapott, azért ott lenne a helye,szerintem!Bárhogyhogyis alakult azóta-akár van motor akár nincs,akár pályázik akár az utcán mocizik!Szerintem!
Akkor a terv a Túrbukó? Oksa 10 kor ott leszek az indulási ponton
akkor csak gurcsizni? cél nékül? azt szeretem ha jól kelek akkor megyek
vásárosnamény, mátészalka felé valamerre...
sziasztok! Mala hova mentek holnap?
én benne vok
szombaton lehet nálunk egy szalona sütés ha gondoljátok
holnap turbukó 10.00 indulás ha valakit érdekel csatlakozhat plázátol nem várunk egy percet se ha valaki jön az legyen ott előte
Mert protektoring, térdvédő, sisak, kesztyű, meg (gumi)csizma vagy bakancs az van.
Szerintem úgy értette, hogy teljes védőfelszerelésben :)
védőruha kell.. hogy bőr vagy nem az tök minnd1
Hát úgy volt hogy megyünk pályára igaz simsonnal mert más összetörni való nincs. :) És aki megkérdezte annak azt mondták, hogy teljes bőrben engednek csak fel.
összefutottam ma Pappóval meg SBécivel..
felvetődött hogy most a hosszú7végén összehozhatnánk egy lájtos kis szalonnasütést.... beülést vhova.. akármit ami kicsit összerántja a csapatot.. ki mit szólna hozzá és mikor érne rá?
Szia! Nem kell teljes bőrszerkó. Rajtunk farmer volt térdvédővel, motoros csizma, cordura dzseki (természetesen protektorokkal) és ezeket meg is nézték.
na de hol vannak a fiatalok?
Sziasztok!
Volt már valaki a rabócsi ringen "pályázni"? Ha volt valaki akkor nem tudja megmondani, hogy csak teljes bőrszerkóban engednek be?
Na hogy legyen? Lillafüredi akcijó videjó?
Jó persze,én is gondoltam valami kisebb karikára De most szervezzenek a fiatalok Irjátok ki a tervet és jelentkezzünk
vagy tarcalon pancsika ?