Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jót gurultunk ma
Nincs mit Doktor Úr. Ráérsz nem sürgős.
Zx-r
Pistikém hazaértem köszi szépen a cuccot.
holnap hívlak és visszaviszem neked
huligánok ...
Ja ja a feeeling miatt tettem fel. Tetszetős.
Ezek meg kemények! Van feelingje
Kemény!
jobb reggelt
jó estét
Mindjárt össze csinálom magam a röhögéstől!
Hát ez röhögcséges!
juj
Tűnj már el végre, beszélsz itt világtalant. . .
Nem érdemes beléd kötni? Mert ki vagy te?
előtt
Hogy lehet a becsületét sérteni annak,akiről a a csúnya dolgokat olyan emberek előt "mondták" akik nem ismerik,nem tudják hogy néz ki-kicsoda-micsoda?
húzz már innen a ***ba
Üdv Andriskám!
Látom még mindig rajtam lovagolsz! Nem birsz leszállni végre rólam bazdmeg!? Ennyire izgatom a fantáziádat? Már fárasztó és unalmas vagy azzal hogy rajtam keresed a hibát és próbálsz engem égetni ilyen buziságokkal! Nem vagyok tökéletes! És nem is akarok az lenni! Nézz már magadba bazdmeg! Te különb ember vagy? Szánalom a köbön vagy ezzel a viselkedéssel! Baszod annyian nevetnek már rajtad hogy ennyire geci ember vagy mert próbálsz egy olyan embert leégetni aki nem is tudott semmiről! Olyan embert hibáztatsz aki mit sem tudott az egészről csak a barátai szóltak neki hogy róla van szó még minidg a S.M-on és pont Te csinálod ezt a szánalmat! Kitöltetlen adatlap semmi kép rólad? Hmm érdekes ember vagy Te is! Tudnék Én is kötekedni! De én nem vagyok olyan szarevő geci ember mint Te! És egyébként csak szólok hogy Renátát feljelentettem becsületsértésért és elég rendesen meghúzgálták ezért a viselkedéséért! Ha Te is igy szeretnél járni akkor csak csináld tovább és lehet hogy holnap hozzád látogatnak el a rendőrök! Jobb lenne ha elfelejtenél végre mert már unom az egész lényedet! Na én itt befejeztem mert sztem én nem ártottam itt senkinek és mégis mindig én vagyok a szarevő geci (csak tudnám miért is) De nem érdekel! Csak gondoltam irok már pár sort hogy tisztán láss és hagyd abba mert ebből Te jössz ki szarul, nem jó belémkötni! Felejts el és kötekedj mással!
Sziasztok! Csináltam egy videót Tomizawa emlékére, de a Movie Maker-em beszart, és mikor konvertálnám a vidit, 3%-nál annyi, így el se tom menteni rendesen, csak a projekt fájl van meg. Vki ad egy mail címet, ahova elküldöm a projektfájlt és elmentené videóként, utána visszaküldené, mert szeretném majd feltölteni. Köszönöm előre is.
Sajnos igen!
Tehetséges srác volt, sokra vihette volna!
Béke poraira