BBBBBBBBAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !
Holnap nyomatok neked licenc igénylőt asztán fésülköggyé meg oszt mennyé el a fotográfushoz hogy készítsen felvételt a nagy arcodról ( kettőt kell leadni)
Első körben csökkentsd kicsit a gyertyahézagot és úgy próbáld meg.
Nekem is csinált ilyesmit a megszakítós gyújtással. Állítgattam össze-vissza, nem javult, aztán kicsit összébb ütöttem a gyertyahézagot és mintha kicserélték volna.
Sziasztok ! Gondoltam megkérdezem itt is, hátha van valami ötletetek. Van egy 1989 es 250 es ETZ ém, tirisztoros gyujtása van, és az a gondom, hogy 2 személlyel 5. be, ha eléri a 100 Km/h-t akkor olyan, mintha levenném a gyujtást, majd visszalassúl 80 körüli sebességre, ott visszajön a szikra, de iszonyat nagyokat durran a kipufogóba. És fogalmam sincs hogy mért csinálja ezt. Egyszerüen 110 nél nem bírtam vele többet menni. Ami érdekes, hogy a többi sebességbe kilehet huzatni, és ki is forogná a 8 ezret terhelés alatt. 5. ben viszont nem, és ledurrog. Nagyon érdekelne a ti véleményetek is hogy mi lehet a gond. Előre is köszönöm: Laci.
http://youtu.be/tS0mQ25ezq4
Lassan itt az ideje az adóbevallásnak, meg a licenc váltásnak!
jön az
"Igy lesz mert így akarom"
remélem igy lesz
Holnap nyomatok neked licenc igénylőt asztán fésülköggyé meg oszt mennyé el a fotográfushoz hogy készítsen felvételt a nagy arcodról ( kettőt kell leadni)
Kezdődik.....
Nekem is csinált ilyesmit a megszakítós gyújtással. Állítgattam össze-vissza, nem javult, aztán kicsit összébb ütöttem a gyertyahézagot és mintha kicserélték volna.