Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső. Nekem jobban ment most mint a múltkor, az idő is melegebb volt plusz sztem az aszfalt is jobb volt. Volt egy robogós kissrác, vele kergetőztem egész nap, húztuk egymást, a faterja mért köröket telefonnan, a srác 46-okat ment mikor belejött, nekem 48-49 meg volt stabilan, plusz annak örülök hogy sikerült lemennem 48 alá egy pár kör erejéig a hátsó gumim pedig kuka, ki lett használva teljesen
30.000PÉZ oda a ruha ára de nem baj nem hagyom magam akkor is megveszem fuck you police
Következőleg tekerd ki nekik a légtelenítő csavart had haladjanak ne azzal foglalatoskodjanak mikor fékezzenek
OKÉÉÉ
ezt tudom hol van,de vakond túrásba volt a kamera
a vargatomi ment 55mp-t a BaziJani meg 59et egy mérésem alapján de a Jani bácsi aszondta h nemjókor mértem:D:d
Jók lettek a képek. Mennyire őrültetek meg köridő terén, az aszfalt ugyan olyan volt mint a múltkor?
Bendi bááázeg:D:Dmotorral kell páylán ennyit menni.. kocsival könnyüxD mennyi a csekk? ugy kb45- 50 ropira tippelek:D
Szóljál máskor nekem én feleannyiért is csinálok képet
Bazi figyeld a helyet te tobbet jársz arra
én is kaptam ma fényképet
a rettmantol is volt kint valaki,ez ugyan az a manusz aki bohóc gatyában volt a múltkor
György meg van a háló sipkád?mert én nem találom a gumi bugyim
ja igen,nem felejtem majd holnap
megnéztem ,törött
Helló mindenki!
Bazi van láncvédő? vagy már elfeledted? He-Mi?
Meg nefelecsed el a Luxvort felhívni a titkos küldetés miatt okésos!
attol voltá szeles mónika?:D
legjobb az a markiza,amit soha többet nem
Bazi mester miylenek a pársorral lentebbi rajzoltságok ?:D:D
Csákány!most olvasom,még jó ,hogy nem követtem el menet közben harakirit mikor öregdio mint kamikaze berombolt mellém,majd nem vonalkódos lett a gatyám
csak 7 oldalnyi kecsós mz-s kép:D:D:D gyorsab volt az ujjam mint egy jófajta dobosé:D:D
Köszönöm, hogy írtál!
Könnyen indúl szóval működnie kell :D
ha könnyen indul a motorod a kulcs legszélső állásában be lehet tolni.nem a világitás felé hanem amarra kell forditani ha jól tudom.vagy valami autóról vesztek áramot kábellel utána már elviszi a töltés
Üdv!
A 125 ös Etz-mben lemerült az akkumlátor , és az lenne a kérdésem , hogyan tudnám beindítani ebben az állapotban? Sűrgős lenne !
Üdv:Imi!
Vasat Reszelő Tagok azé :D:D